Endnu et pointtab: Real Madrids guldhåb lider nyt knæk på svær udebane

Rodrygo brændte flere fine chancer undervejs i Real Madrids pointtab ude mod Real Betis søndag aften.Cristina Quicler/AFP
Real Madrid får svært ved at indhente førerholdet FC Barcelona i toppen af den spanske liga.

Selv om Barcelona i sidste weekend gav rivalen fra hovedstaden en lille åbning med et nederlag til Almeria, så er madrilenerne den seneste uge kommet endnu længere væk fra guldet med to uafgjorte kampe.

Søndag måtte Real Madrid nøjes med 0-0 på udebane mod Real Betis, så der nu er ni point op til Barcelona.

Gæsterne fra hovedstaden tilspillede sig de største chancer, men formåede ikke at udnytte dem.

Stjerneangriberen Karim Benzema troede, at han havde givet gæsterne føringen på et frispark efter godt ti minutter.

Franskmanden sendte bolden op i det fjerne målhjørne, men på vej forbi Betis-muren snittede skuddet Real-forsvareren Antonio Rüdiger på hånden og ændrede kurs.

Efter et VAR-tjek valgte kampens dommer derfor at annullere scoringen.

Efter pausen trykkede gæsterne endnu mere på, og Rodrygo fik blandt andet chancen efter en times spil, men ved forreste stolpe sparkede han et stort tilbud langt over mål.

Et kvarter senere havde indskiftede Daniel Ceballos en god mulighed, men han sparkede forbi.

Frem mod slutfløjt blev det mere og mere desperat for Real Madrid, og det lykkedes ikke at få den forløsende scoring.

Real Madrid indtager andenpladsen i La Liga med 53 point, mens Barcelona topper rækken med 62 point. Real Betis har 41 point på femtepladsen.