Barcelona uden Lewandowski i El Clasico i pokalen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Barcelona uden Lewandowski i El Clasico i pokalen

Robert Lewandowski her i kamp for Barcelona mod Almeria
Robert Lewandowski her i kamp for Barcelona mod AlmeriaAFP
Når FC Barcelona torsdag møder Real Madrid i den spanske pokalturnering Copa Del Rey bliver det uden den polske målmaskine Robert Lewandowsk, der må sidde uden med en lårskade.

"Lewandowski har en forstrækning i venstre baglår," skriver Barcelona i en pressemeddelelse uden at specificere, hvor lang tid Lewandowski må sidde ude.

Barcelona møder Real Madrid på Santiago Bernabeu torsdag aften i den første kamp af deres semifinale i Cop del Rey, og det står allerede klart at det bliver uden Pedri og Ousmane Dembele, der begge plejer skader.

Lewandowski er holdets topscorer med 25 mål på tværs af alle turneringer i denne sæson, efter at han kom til klubben fra Bayern München sidste sommer. Det spanske nyhedsmedie Relevo rapporterer, at Lewandowski må sidde ude i to uger og vender tilbage, før Barcelona møder Real Madrid i La Liga den 19. marts.

Anden kamp i Copa del Rey-opgøret finder først sted den 5. april, hvor catalanerne forventer, at alle deres skadede spillere vil være til rådighed.

Barcelona blev elimineret fra Europa League af Manchester United i sidste uge og led et andet nederlag i træk søndag mod Almeria i La Liga, hvor man mistænker, at Lewandowski pådrog sig sin forstrækning i baglåret.