Efter katastrofal sæson: OB fyrer Björn Wesström som fodbolddirektør

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Efter katastrofal sæson: OB fyrer Björn Wesström som fodbolddirektør

Opdateret
Efter katastrofal sæOB fyrer Björn Wesström som fodbolddirektør
Efter katastrofal sæOB fyrer Björn Wesström som fodbolddirektørProfimedia
OB, der lørdag rykkede ud af Superligaen, har valgt at fyre fodbolddirektør Björn Wesström med omgående virkning. Det oplyser OB mandag på sin hjemmeside.

Den fynske klub oplyser samtidig, at der vil blive præsenteret en ny sportsdirektør på et pressemøde mandag klokken 15.

Björn Wesström er ked af OB's nedrykning samt sit farvel.

"Jeg er som mange andre ked af nedrykningen, men det skal ikke skygge for, at jeg har haft to et halvt spændende, udfordrende og langt hen ad vejen gode år her i OB".

"Jeg er enig i, at det er bedst for begge parter, at vores veje skilles, og jeg ønsker klubben alt det bedste i fremtiden", siger Björn Wesström til klubbens hjemmeside.

Niels Thorborg, der er bestyrelsesformand i OB, forklarer mere om baggrunden for fyringen af fodbolddirektøren.

"OB står foran en enormt vigtig periode. Vi har en klar ambition om at sikre en hurtig tilbagevenden til den bedste række, men det kommer ikke af sig selv".

"Det kommer til at kræve et ekstremt fokuseret arbejde af alle i klubben, og vi har vurderet, at der er brug for nye kræfter og en ny profil til at stå i spidsen for den sportslige afdeling", siger Niels Thorborg.

Björn Wesström kom til OB fra svenske AIK i januar 2022. Siden har han stået bag flere store salg som Yankuba Minteh til Newcastle og Emmanuel Sabbi til Lille.

Svenskeren har også været med til at sælge Mads Frøkjær-Jensen til Preston og Issam Jebali til Gamba Osaka.

Tilgangene til OB er også kommet i en lind strøm, men i denne sæson har truppen ikke været i stand til at levere de ønskede resultater på banen.

Udskiftningerne i OB-truppen har været omfattende, og der har også været en trænerfyring af Andreas Alm undervejs i den forgangne sæson.

Afløseren blev assistenttræneren Søren Krogh, og han var ikke i stand til at redde klubben endnu en sæson i den bedste danske fodboldrække.