Drilsk opgave for Tauson i Kina mod tidligere russisk Grand Slam finalist

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Drilsk opgave for Tauson i Kina mod tidligere russisk Grand Slam finalist

Drilsk opgave for Tauson i Kina mod tidligere russisk Grand Slam finalist
Drilsk opgave for Tauson i Kina mod tidligere russisk Grand Slam finalistProfimedia
Der hersker stor tvivl om Clara Tauson's form, når hun onsdag går på banen i 2. runde af WTA 250-turneringen i Ningbo mod den russiske veteran Vera Zvonareva

Efter at Tauson fysisk kollapsede i sin anden runde kamp mod Yulia Putintseva fra Kasakhstan i Guangzhou Open, så fik danskeren en fin start i Ningbo, da hun besejrede russeren Elina Avanesyan, som ellers havde besejret Tauson i tredje runde af French Open.

2. runde har dog tit været stopklods for danskeren i sæsonens turneringer, hvor en positiv 1.runde ofte er blevet afløst af et nederlag i 2.runde. Clara Tauson har absolut brug for en god turnering, hvor hun sætter en stribe sejre sammen, og motivationen for at komme videre til næste runde må være til at føle på eftersom den tidligere Grand Slam vinder, tuneseren Ons Jabeur, sandsynligvis venter i kvartfinalen.

Men først gælder det altså Zvonareva. Zvonareva var på højdepunktet af sin karriere en aldeles frygtindgyndende modstander. Hun har været oppe som nr. to på verdensranglisten, har været i to Grand Slam finaler og har vundet ikke færre end 12 WTA Tour titler.

I dag er russeren dog blevet 39 år og er langt fra fordums storhed. Russeren frister således i dag en tilværelse som nr. 526 på verdensranglisten, men man skal dog ikke lade sig snyde af hendes fremskredne alder, for Zvonareva har således masser af erfaring, som er guld værd i turnerings-sammenhæng.

Zvonarevas karriere har generelt karriere har været plaget af diverse skader og operationer, men når hun af og til finder tilbage til sit bedste niveau, kan hun være en ordentlig mundfuld for de fleste spillere. Således fik hun også has på den 7. seedede Kate Boulter i 1. runde af denne turnering, så der venter bestemt en drilsk opgave i Ningbo.