Danske kontinentalryttere på podiet: Vi skal have tv-tid

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Danske kontinentalryttere på podiet: Vi skal have tv-tid

Danske kontinentalryttere på podiet: Vi skal have tv-tid
Danske kontinentalryttere på podiet: Vi skal have tv-tidBo Amstrup/Ritzau Scanpix
Onsdag kunne flere ryttere fra danske kontinentalhold stille sig op på podiet i Silkeborg efter 2. etape af PostNord Danmark Rundt.

Og det betyder meget for et hold, som normalt ikke får så meget opmærksomhed. Det fortæller Daniel Stampe fra Restaurant Suri-Carl Ras, som tog dagens fightertrøje, der går til den mest initiativrige rytter under en etape.

"Det er hyggeligt at komme op på podiet. Jeg har prøvet det én gang før i Vejle, og det er dejligt lige at få lidt opmærksomhed. Det er ikke så tit, at man får lov til det," siger han.

Holdet fra tredjeøverste niveau tog ingen trøjer under 1. etape i Aalborg, så det er holdets første podieplads under årets løb.

Alt i alt kan holdet være tilfreds med sin indsats, mener Stampe.

"Det var godt, at vi havde nogle stærke motorer med i udbruddet. Vi havde Magnus Bak Klaris med i det samlede klassement, og han sad med gruppen hjem.Så det var egentlig "mission accomplished". Vi ramte udbruddet, og det var, som det skulle være. Så ikke nogen sure miner. Vi er godt tilfredse med i dag," siger han.

Det samme er BHS Bornholms Frederik Irgens Jensen, der tog bakketrøjen, selv om det ikke var planen.

"Det var planen at ramme udbruddet. Og hvordan det lige kommer til at gå, om man så får noget med hjem, det er altid svært at sige. Men det kunne ikke være gået meget bedre," siger han.

Det er ikke oplagt, hvem der skal gå efter en podieplads på BHS Bornholm, siger han.

"Vi har haft nogle år tidligere, hvor vi har haft et par stykker, der har prøvet at køre klassement. Men i år er det rimelig åbent. Vi skal bare ud, have noget tv-tid og prøve at køre efter de ting, der er ude på etapen."

Adspurgt, om Frederik Irgens Jensen kommer til at stå på podiet igen torsdag efter Vejle-etapen, siger han:

"Jeg håber da, at det har sat sig lidt, og at de andre måske ikke vil køre så meget efter det, når man sidder i trøjen.Det er i hvert fald det, jeg håber på. Men nu skal jeg jo ramme udbruddet først, før jeg har noget at køre efter overhovedet," siger han.

Torsdag venter den frygtede Vejle-etape på 209 kilometer, som hvert år er skelsættende for resten af løbet.