Dansk mixeddouble i VM-kvartfinale efter karrierens måske bedste kamp

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dansk mixeddouble i VM-kvartfinale efter karrierens måske bedste kamp

Mixeddouble leverer overraskelse og er i VM-kvartfinale
Mixeddouble leverer overraskelse og er i VM-kvartfinaleIda Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Mixeddoublen med Mathias Christiansen og Alexandra Bøje havde vist lovende takter frem mod VM, men mod de tredjeseedede kinesere Feng Yan She og Huang Dong Ping var danskerne undertippet.

Danskerne spillede dog en af de måske bedste kampe i karrieren, og med cifrene 21-15, 21-18 spillede de sig i VM-kvartfinalen.

Bakket op af en efterhånden trekvart fyldt Royal Arena spillede det danske par med stor skarphed fra første bold.

Alexandra Bøje dominerede sin kinesiske pendant på modsatte side af nettet, mens Mathias Christiansen havde god succes med sin kraftfulde offensiv fra baglinjen.

Fra 6-6 tog danskerne et voldsomt ryk, da de vandt 11 af de næste 14 bolde. Det afgjorde reelt sættet, selv om kineserne fik pyntet en smule på resultatet til sidst.

Mentalt virkede danskerne ovenpå, og især Mathias Christiansen forsømte ikke mange muligheder for at sende et skarpt blik afsted mod modstanderen efter et godt dansk point.

Det gode spil blev taget med ind i andet sæt, men fra 6-2 kom der grus i maskineriet for de to danskere.

Fejlprocenten blev for høj, og det straffede de stærke kinesere omgående. Sættet var ved at glide Bøje og Christiansen af hænde, da de kom bagud 12-17.

Danskerne hentede dog en ny portion kræfter frem, fandt tilbage til konceptet, og ved 18-18 var der kontakt igen.

Publikum skreg med, de to danskere skreg med, og med tre fremragende bolde til at slutte af på, sørgede de for det højeste jubelbrøl i Royal Arena indtil videre ved VM.