Christophersen kører undertippet peruaner over trods små udfald

Christophersen kører undertippet peruaner over trods små udfaldThomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
Line Christophersen fik æren af at åbne VM-ballet blandt de danske damesingler med en overkommelig modstander.

Ines Lucia Castillo Salazar fra Peru var som ventet ikke den store udfordring for den 23-årige dansker. Christophersen sejrede med cifrene 21-15, 21-15 på en halv time.

Ganske vist indledte hun med at serve direkte i nettet, men hvis det var et udtryk for nerver, forsvandt de hurtigt.

Salazar var ikke i nærheden af at kunne spille i danskerens tempo, og så snart Christophersen pressede tempoet i vejret, meldte de peruanske fejl sig.

Det var mest problemer med at finde baglinjen til tider, som gjorde, at modstanderen fik raget 15 point til sig i sættet, som kun tog 14 minutter.

Tendensen med korte dueller fortsatte efter sidebyttet i den hurtigt afviklede kamp.

Salazar var ikke svær at få presset med overspilninger til bagbanen, hvorfra hun havde meget svært ved at slå sig fri.

Pointene scorede den undertippede peruaner, i de små perioder hvor Christophersen mistede fokus. Og det er de perioder, hun skal have elimineret, hvis hun vil spille op mod de bedste.

Mod Salazar fik det ingen betydning. Til det var modstanden for dårlig. Men når hun i næste runde møder fjerdeseedede Tai Tzu Ying, bliver der på ingen måde råd til selv de mindste udfald.