Anders Antonsen træt af lang ventetid: "Hold kæft, hvor jeg kedede mig"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Anders Antonsen træt af lang ventetid: "Hold kæft, hvor jeg kedede mig"

Anders Antonsen træt af lang ventetid: "Hold kæft, hvor jeg kedede mig"
Anders Antonsen træt af lang ventetid: "Hold kæft, hvor jeg kedede mig"Profimedia
Med cifrene 21-6, 21-11 udspillede Viktor Axelsen irske Nhat Nguyen i første runde af VM i Royal Arena. Også Anders Antonsen var i aktion mandag, hvor ventetiden op til rent faktisk var hans største modstander.

Faktisk kom det bag på Axelsen, hvor hurtigt han fandt ind i en rytme i kampen.

"Jeg var skærpet fra starten og spillede fornuftigt. Jeg er glad for den måde, jeg kom ind på, og jeg følte mig faktisk bedre tilpas, end jeg havde troet, jeg ville være", lyder det fra den forsvarende verdensmester.

"Jeg følte, jeg havde det godt på banen og bevægede mig fornuftigt. Jeg spillede godt og følte mig godt tilpas, så jeg er meget, meget glad for min præstation her i første runde."

Selv om der var mange ledige stolesæder på VM-åbningsdagen, så var der god opbakning i ryggen på Axelsen.

Som dagene skrider frem, og såfremt han lever op til favoritværdigheden og når langt, så går han en fantastisk uge i møde, mener han selv.

"Det er rigtig, rigtig fedt. Royal Arena er en fed kulisse. Det føles som et verdensmesterskab, og det er et verdensmesterskab værdigt."

"Jeg er glad for at få muligheden for at spille VM på dansk grund, og det er ikke alle, som prøver det to gange. Jeg nyder det", siger den suveræne verdensetter.

Landsmanden Anders Antonsen, der også kom sikkert videre, regner med at se flere i hallen de kommende dage. Og han nød bare endelig at komme i gang.

"De sidste dage har været rigtig lange. Også i dag. Hold kæft jeg gik og kedede mig og bare ventede og ventede", lyder det fra Antonsen.

"Nu skal jeg lige vente et døgn og måske næsten to, hvis jeg skal spille om aftenen onsdag. Jeg må prøve at få tiden til at gå med noget."

Mens han først skal spille anden runde onsdag, skal Axelsen allerede i aktion igen tirsdag.

Omtaler