Barcelona må undvære nøglespiller i El Clásico: Stjernefrø bliver ikke skade kvit

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Barcelona må undvære nøglespiller i El Clásico: Stjernefrø bliver ikke skade kvit

Trods sin unge alder på 20 år har Pedri allerede rundet 100 kampe for FC Barcelona.
Trods sin unge alder på 20 år har Pedri allerede rundet 100 kampe for FC Barcelona. Profimedia
Det bliver uden Pedri, når FC Barcelona søndag skal forsøge at give sig selv lidt af en matchbold, når de møder ærkerivalerne fra Real Madrid i El Clásico. Den spanske midtbanespiller når ifølge AS således ikke at blive klar, efter han fredag måtte udgå af holdets træning.

Søndagens El Clásico-brag mellem FC Barcelona og Real Madrid bliver uden catalanernes helt store midtbaneprofil, Pedri. Det skriver det spanske sportsmedie AS.

Ifølge Mundo Deportivo forlod den 20-årige spanske stjerne fredagens træning i Barcelona med ubehag i det højre lår, som har holdt ham fra grønsværen den seneste måned, og efterfølgende kunne AS altså rapportere, at Pedri ikke deltager i weekendens El Clásico, ligesom han ligeledes ikke vil være tilgængelig for det spanske landshold, hvor han ellers er udtaget til kvalkampene mod Norge og Skotland.

Den 20-årige komet udgik i midten af februar kort før pausen, da Barcelona spillede uafgjort med Manchester United i første af to møder i det Europa League opgør, der kostede catalanerne videre deltagelse i europæisk fodbold.

Siden da er Pedri altså gået glip af hidtil seks kamp, hvoraf fire er blevet vundet og to er blevet tabt, men skadeskvalerne ser altså ud til at fortsætte lidt endnu for Pedri, der kom til Barcelona fra Las Palmas i sommeren 2020.

Det er langt fra første gang, at den unge spanier døjer med skader. I seneste sæson blev det således kun til 22 kampe i alt, og blot 12 i La Liga, efter en ekstremt skadespræget sæson.

Forud for mødet med de evige rivaler fra hovedstaden, fører Barcelona den spanske liga med ni point efter at have vundet 21 af sæsonens første 25 kampe. Det er således med ryggen mod muren for Carlo Ancelotti og Co. i søndagens opgør, og fraværet af Pedri vil således næppe være til stor ærgrelse for madrilenerne.

Også den lynhurtige franske kantspiller Ousmane Dembélé må catalanernes 43-årige cheftræner, Xavi, se bort fra, når han søndag aften skal stille sit mandskab til historiens officielle Clásico nummer 253.