Axelsen efter forrygende sejr: "De andre skal spille godt meget længe for at slå mig"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Axelsen efter forrygende sejr: "De andre skal spille godt meget længe for at slå mig"

Axelsen var ovenpå i sin anden kamp ved VM på hjemmebane
Axelsen var ovenpå i sin anden kamp ved VM på hjemmebaneClaus Bech/Ritzau Scanpix
Det var en tilfreds dansk verdensstjerne der stillede op til interviews, efter en flot to-sæts sejr over Christo Popov, der tidligere har voldt Viktor Axelsen besvær.

”Jeg følte mig ret komfortabel derinde og det tror jeg egentligt ikke, han gjorde. Jeg fik sat mig på ham fra start. De to sidste opgør har været tætte, så jeg er enormt glad og tilfreds ovenpå en hurtig sejr”, siger Axelsen til Flashscore i mixed-zone efter kampen mod franskmanden Christo Popov.

Det var ikke kun udefra, at Axelsen virkede i kontrol. Den udlægning kan den danske storfavorit til VM-titlen godt genkende.

”Næsten alt lykkedes, synes jeg. Jeg kontrollerede det godt. Stod langt fremme på banen. Godt angreb, god kontrol. Alt i alt lykkedes jeg med alt det, jeg havde håbet på”.

Ved sidste kamp ved European Games mod Popov, var der lidt mundhuggeri med den franske lejr. Tirsdag aften var det ikke en nødvendighed.

”Allerede fra starten var der ikke så meget brug for den mentale del af det. Det var en helt anden kamp i dag, hvor der ikke var brug for noget som helst”, siger Axelsen til Flashscore.

Selvom kampen gik som den skulle, så er der altid lidt småting, som Axelsen i retrospekt gerne vil have udraderet.

Det er klart da jeg lige kommer bagud 2-0 i starten af andet sæt, der tænker man, hvad pokker der lige sker. Jeg kommer dog hurtigt tilbage, finder mit koncept og spiller rigtigt fornuftigt. Jeg tror på, at de andre skal spille godt, rigtigt længe, hvis de skal slå mig”.

Viktor Axelsen spiller igen på torsdag og ser nu frem til en hviledag i familiens skød.