Mixed-double ude efter tæt kamp mens Line Kjærsfeldt er ude efter et sandt drama

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Mixed-double ude efter tæt kamp mens Line Kjærsfeldt er ude efter et sandt drama

Line Kjærsfeldt er ude efter et sandt drama
Line Kjærsfeldt er ude efter et sandt dramaClaus Fisker/Ritzau Scanpix
På en stor dansk dag ved Denmark Open, startede det skidt, med nederlag til dansk mixed-double. I single var Line Kjærsfeldt ude i en neglebider, men trods flotte takter var modstanden for stærk.

Det startede rigtigt godt for den danske damesingle, Line Kjærsfeldt, i hende kamp ved Denmark Open mod Pornpawee Chochuwong fra Thailand. Ni pladser adskiller dem på verdensranglisten, hvor Kjærsfeldt er nummer 22, mens Chochuwong er placeret som nummer 13.

Danskeren var foran med 5-0 i første sæt, men lige så stille kom Chochuwong tilbage i kampen, og fik udlignet til stillingen 12-12.

Efter det vandt thailænderen fire bolde i træk, men Kjærsfeldt samlede sig, og udlignede til 18-18. Det var dog Chochuwong der vandt sættet med 21-19, på hendes anden sætbold.

Andet sæt startede endnu bedre for danske Kjærsfeldt, der var foran med 11-2, inden thailænderen igen åd sig ind, og fik udlignet til 16-16. Danskeren gik i offensiven, og vandt sættet med 21-17.

Tredje sæt var mere jævnbyrdigt fra start, og de to spillere spillere fulgtes ad til sidebyttet, hvor stillingen var 11-10 til til den thailandske spiller.

Danskeren havde overhånden efterfølgende, men trods to danske matchbolde måtte sættet ud i omspil ved 20-20. Her viste Chochuwong klassen, og vandt sættet med 24-22.

Magelund og Thyrri er ude af Denmark Open
Magelund og Thyrri er ude af Denmark OpenClaus Fisker/Ritzau Scanpix

Tidligere på dagen tabte mixed-doublen Amalie Magelund og Mathias Thyrri, til malaysiske Chen og Toh.

Efter en tæt kamp tabte danskerne i to sæt med 15-21, 21-23. Magelund og Thyrri var foran i andet sæt med 17-13. Desværre vandt Chen og Toh de følgende fem bolde, og til sidst også kampen på deres anden matchbold.