Følelsesladet dansk mixed-double efter nederlag: Vi er skuffede og kede af det

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Følelsesladet dansk mixed-double efter nederlag: Vi er skuffede og kede af det

Det danske par under en turnering i Canada
Det danske par under en turnering i CanadaProfimedia
Den danske mixed-double med Mathias Thyrri og Amalie Magelund tabte tidligere tirsdag til et par fra Singapore. De var dog lige ved ikke at kunne stille op siger en tårevædet Thyrri efter nederlaget.

Nederlaget stod malet i øjnene på parret, efter nederlaget i to sæt til Tan og Hee fra Singapore. Cifrene lød på 21-12, 21-18 og dermed er VM på hjemmebane slut nærmest før det er begyndt.

”Det gør bare ondt – især, når det er et VM på hjemmebane, hvor man har glædet sig i sindssygt lang tid”, siger Thyrri til TV 2 efter kampen, som var i fare grundet et alvorligt vrid i anklen, som den 25-årige dansker fik få uger inden VM.

Vi havde set sindssygt meget frem til et VM på hjemmebane. Det er bare bittert. Jeg er glad for, at jeg var i gode hænder, så jeg kunne komme ind og spille, men det var slet ikke den udgave, som jeg havde håbet på”, siger Thyrri.

Grundet den nedsatte træningsmængde kommer nederlaget ikke for alvor bag på makkeren Amalie Magelund.

”Vores niveau i dag er måske også forventeligt med træningsmængden de sidste par uger. Det ændrer ikke på, at vi er skuffede og kede af det”, siger hun efter nederlaget, hvor hun også sætter ord på hvordan det har været at se sin makker, og kæreste, kæmpe en kamp med tiden for at blive klar.

”Det har været hårdt, for han har knoklet, og vi har aldrig været 100 procent sikker på, at han kunne spille. Det har været meget uvist, men jeg har kunnet se, at han har knoklet for at blive klar, så jeg har gjort mit for at blive klar”, siger Magelund.

Det danske par ligger nummer 19 på verdensranglisten, mens parret fra Singapore ligger nummer 28.