Herredouble overrasker stort og når ren danskerfinale i Canada Open

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Herredouble overrasker stort og når ren danskerfinale i Canada Open

Herredouble overrasker stort og når ren danskerfinale i Canada Open
Herredouble overrasker stort og når ren danskerfinale i Canada OpenProfimedia
En del af verdenseliten i badminton er i denne uge samlet i Calgary for at spille Canada Open, og søndag byder på en ren dansk finale.

Den useedede herredouble med Frederik Søgaard og Rasmus Kjær spillede sig lørdag nemlig overraskende i finalen, hvor møder Danmarks bedste herredouble, Kim Astrup og Anders Skaarup.

Søgaard og Kjær slog i deres semifinale japanerne Akira Koga og Taichi Sato, der var seedet som syver, med 21-17, 14-21, 21-19 efter at have vendt 16-18 til triumf i sidste sæt.

Tidligere slog Søgaard og Kjær, der er nummer 38 i verden, også det fjerdeseedede par ud i Canada Open, og på den måde står de ganske fortjent i deres første finale på BWF Tour som par.

Astrup og Skaarup er tredjeseedede og mødte i deres semifinale et femteseedet par fra Taiwan. Her slog de sikkert Yang Lee og Chi-Lin Wang i to sæt med 21-15, 21-14.

Finalen spilles mandag klokken 18 dansk tid.

Også i mixeddouble vil der være dansk finaledeltagelse søndag. Mathias Thyrri og Amalie Magelund har som syvendeseedede nemlig spillet sig frem til deres første finale på BWF World Tour.

Til gengæld er der ingen danskere i singlefinalerne.

Viktor Axelsen var tilmeldt og naturligvis førsteseedet, men meldte afbud efter flere hårde uger med blandt andet sejr ved European Games og Indonesia Open.

Canada Open er en Super 500-turnering, hvilket er det tredjehøjeste niveau på BWF World Tour.