13 sejr i træk for flyvende dansk herredouble:  Stryger i semifinale i Denmark Open

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

13 sejr i træk for flyvende dansk herredouble: Stryger i semifinale i Denmark Open

Flyvende herredouble stryger i semifinale i Denmark Open
Flyvende herredouble stryger i semifinale i Denmark OpenClaus Fisker/Ritzau Scanpix
To danske doubler spiller lørdag om finalepladser ved badmintonturneringen Denmark Open i Odense.

Det er en kendsgerning, efter at Kim Astrup og Anders Skaarup sent fredag aften vandt sin kvartfinale over Ong Yew Sin og Teo Ee Yi fra Malaysia med 21-19, 11-21, 21-14.

Det var den formstærke duos 13. sejr i træk, efter at det senest er blevet til turneringssejre i både Hongkong og Finland.

Ud over herredoublen er også mixeddoublen med Mathias Christiansen og Alexandra Bøje semifinaleklar. Tidligere fredag slog de et par fra Taiwan i tre sæt og møder derfor lørdag det kinesiske par Feng Yanzhe og Huang Dongping, der seedet som nummer tre.

Her skal Astrup og Skaarup efter deres sejr op mod Aaron Chia og Soh Wooi Yik, der er seedet som nummer fem, og det bliver med en forholdsvis hård kvartfinale i benene.

Efter en god start kom Astrup og Skaarup foran 11-6 i første sæt, men gik herefter i stå og tabte fem bolde i træk.

Parrene byttede herefter point, inden malaysierne tog en 19-17-føring efter et par danske fejl og bragte sig på sejrskurs.

Astrup og Skaarup bobler dog af selvtillid for tiden, og det kunne ses i en forrygende afslutning på første sæt, hvor især Astrup trådte i karakter med et par fremragende indslag.

Det danske momentum forsvandt dog hurtigt i andet sæt, hvor især Teo Ee Yi storspillede i et ensidigt sæt uden særligt mange danske højdepunkter.

Kræfterne var dog tilsyneladende blev sparet til tredje sæt, hvor danskerne lagde meget aggressivt fra land og forsøgte at sætte gang i hallen med flere jubelbrøl efter vundne bolde.

Samtidigt var Teo Ee Yi gået helt i stå, og det forstod Astrup og Skaarup at udnytte, hvorfor de uden de store problemer lukkede kampen.