Australsk tennisstjerne forventes at være sin skade kvit til Australian Open

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Australsk tennisstjerne forventes at være sin skade kvit til Australian Open

Australsk tennisstjerne forventes at være sin skade kvit til Australian Open
Australsk tennisstjerne forventes at være sin skade kvit til Australian OpenRYAN LIM/AFP
Nick Kyrgios (27) forventes at være i stand til at spille ved Australian Open på trods af, at han trækker sig ud af en anden opvarmningsturnering efter sin tilbagetrækning fra næste uges Adelaide International med en ankelskade, fortalte hans manager til australske medier.

Det australske tennisikon Nick Kyrgios, der er nummer 22 i verden og nummer to ved sidste års Wimbledon, har allerede misset United Cup. Han skal deltage ved Australian Open, som starter den 16. januar, efter at han ikke har spillet en eneste betydningsfuld single-kamp siden ATP-turneringen i Tokyo i oktober.

"Vi er meget spændte og arbejder hver dag for at sikre, at vi er klar til Australian Open," siger Kyrgios' manager Daniel Horsfall til australske medier.

"Mange mennesker var kede af det, efter han trak sig ud af United Cup, men jeg håber, at de nu indser, at skaden er ægte. Jeg ville ønske, at flere ville spørge ind til det."

Horsfall sagde, at der overhovedet ikke var nogen tvivl om, at Kyrgios ville være med til årets åbnings Grand Slam.

Adelaide Internationals arrangører bekræftede onsdag, at Kyrgios ikke ville deltage i begivenheden på Memorial Drive Tennis Centre.

"Det er ærgerligt for eventet, ligesom de fans, der støtter ham, men skader sker, og sundhed er altid prioriteret," sagde arrangørerne i en erklæring.

"Adelaide International ønsker Nick Kyrgios held og lykke og en hurtig bedring, idet han forstår vigtigheden af ​​Australian Open-forberedelsen."

Kyrgios' afbud kom efter, at han var involveret i et offentligt skænderi med United Cup-kaptajnen Lleyton Hewitt på grund af hans fravær fra den mix-kampene ved United Cup.

Hewitt sagde, at han havde været uvidende om Kyrgios' afbud indtil hans offentlige udmelding og udtrykte frustration over hans manglende kommunikation, hvilket fik Kyrgios til at sige, at han var blevet smidt "under bussen".