Anders Antonsen er stadig ubesejret i 2024 efter hårdt tilkæmpet sejr i to hårde sæt

Anders Antonsen er stadig ubesejret i 2024 og hårdt tilkæmpet sejr i to hårde sætProfimedia
Danske Anders Antonsen var storfavorit inden hans møde med Ka Long Angus Ng fra Hong Kong. Efter at have vist klassen i glimt, måtte Antonsen slide for sejren og billetten til kvartfinalen i French Open.

Den danske verdenstreer havde vundet de to eneste indbyrdes opgør, dog med det seneste tilbage i 2021.

Efter at have tabt den første duel der gik over 37 slag, satte Antonsen turbo på og gik fra 0-1 til 9-1.

Danskeren var varieret i sine slag, og viste en hurtighed der flere gange satte Ng Ka Long til vægs.

Long der ligger placeret som nummer 26 i verden kom lidt bedre med inden pausen i første sæt, hvor Antonsen havde et forspring med stillingen 11-5.

Antonsen kunne dog ikke helt holde kadancen efter pausen, og så kom Ng Ka Long helt tæt på danskeren, da han reducerede til 12-11.

Bedst som man frygtede at Antonsen skulle sætte den flotte indledning over styr, lavede danskeren fire point i træk, blot for at se Long gøre det samme.

Til sidst kunne Antonsen tage første sæt med 21-16, efter at Long sendte fjerbolden i nettet.

Ng Ka Long kom flyvende ud til andet sæt. Antonsen ledte efter sit spil, og fik også et par irettesættelser af dommeren, der mente at danskeren var for lang tid om at blive klar mellem duellerne.

Åbningen på andet sæt var relativt arytmisk, men Antonsen fik langsomt ædt sig ind på sin modstander, udlignede til 7-7, men var alligevel bagud 11-10 ved pausen.

De danske temposkift udeblev, og så kunne hongkongeren sætte sig på forbanen, og trække fra Anders Antonsen.

Danskeren formåede dog at bide tænderne sammen, og kunne afgøre kampen på sin første matchbold, da Ng Ka Long igen sendte fjerbolden i nettet.

Anders Antonsen sikrede sig sættet med 21-19, og dermed sejren i to sæt.

I kvartfinalen skal Antonsen møde vinderen af kampen mellem Li Yang Su og Chico Aura Dwi Wardoyo, der overraskende slog japanske Kodai Naraoka ud.