Oprydning lurer i Jets: The Green Gang giver Zach Wilson lov til at afsøge trademuligheder

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Oprydning lurer i Jets: The Green Gang giver Zach Wilson lov til at afsøge trademuligheder
Zach Wilson synes en færdig mand i New York Jets
Zach Wilson synes en færdig mand i New York JetsProfimedia
New York Jets' general manager Joe Douglas smed en bombe under sin pressebriefing ved Scouting Combine i Indianapolis. Jets har officielt givet tilladelse til Zach Wilsons agent til at udforske trademuligheder med andre hold, hvilket signalerer afslutningen af Wilsons tid med holdet.

Skæbnen var beseglet for Wilson ved afslutningen af sæsonen, da Jets udtrykte deres hensigter om at skaffe en veteranbackup-quarterback til at afløse Aaron Rodgers.

Ejer Woody Johnson bekræftede denne tankegang ved at udtale: "Vi har brug for en backup-quarterback. Vi havde ikke en sidste år".

Douglas bekræftede igangværende drøftelser med Wilsons agent, Brian Ayrault, hvilket antyder quarterbackens ønske om en frisk start et andet sted. Kilder antyder, at Jets under sæsonen forsikrede Wilson om deres vilje til at lette en handel, hvis han ønskede det.

Trods Wilsons kampe på banen forventer Jets kun et sent draftpick som kompensation for quarterbacken.

Wilsons blev sat hurtigt i spil som førstevalg, da Rodgers pådrog sig en sæsonafsluttende skade, hvilket tvang Wilson i aktion.

Dog formåede den unge quarterback ikke at imponere, idet han kun vandt fire af sine 11 starter og kæmpede med turnovers, før han blev ramt af en sæsonafsluttende hjernerystelse.

Finansielt set gør Wilsons løn på 11,2 millioner dollars og garanterede løn på 5,5 millioner dollars for den kommende sæson ham en spiller der er let at sende videre.

Der er dog ingen chance for, at holdet udøver hans femteårs-option for 2025. Tidligere har Los Angeles Rams været nævnt som en mulighed på rygtebørsen.

Mens Wilsons afrejse kan skimtes forude, forsøger Jets at sikre sig den højt vurderede pass-rusher Bryce Huff, inden han bliver free agent.

Dog gjorde Douglas det klart, at de ikke vil ty til franchise-tagget for at beholde Huff på Jets-holdet.

Bryce Hoff førte holdet med 10 sacks sidste sæson. Kontraktforhandlinger er i gang, og Douglas udtrykker optimisme med hensyn til at nå til en aftale i de kommende dage.

Beslutningen om ikke at bruge franchise-taggen for Huff kommer ikke som nogen overraskelse, givet den voldsomme omkostning på 21,3 millioner dollars for defensive ends.