NFL ønsker at udvide sæsonen til 18 kampe og samtidigt ændre på kick-off og onside kicks

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
NFL ønsker at udvide sæsonen til 18 kampe og samtidigt ændre på kick-off og onside kicks
NFL får måske 18 kampe i den regulære sæson fra 2030.
NFL får måske 18 kampe i den regulære sæson fra 2030.Profimedia
NFL's ligaledelse overvejer at udvide den regulære sæson, rapporterer ProFootballTalks Mike Florio. Den regulære sæson, som har haft 17 kampe siden 2021, skal udvides til 18 kampe.

Florio underbyggede sin påstand over for CBS. For eksempel rapporterede han, at Andrew Berry, GM for Cleveland Browns, ser på at flytte trade deadlinen. Berry vil gerne udskyde trade deadline med to uger på grund af forslaget om en 18-ugers sæson.

En forlængelse på to uger kan også betyde, at NFL ønsker at tilføje endnu en bye-week, med eller uden en 18. kamp. Sidste gang en sæson havde to bye-weeks var i 1993.

Den 18. kamp ville først finde sted fra 2030 og frem, da den eksisterende kollektive forhandlingsaftale gælder indtil 2030. Så der vil gå et stykke tid endnu, men røster i korridorerne rapporterer, at den 18. kamp er "så godt som sikker".

Ud over sæsonens længde bliver der angiveligt også kigget på reglerne omkring kick-off. NFL har angiveligt kig på en ny kickoff-procedure, der indebærer, at der sparkes fra modstanderens 40-yard-linje.

Desuden må ingen andre end sparkeren og returneren bevæge sig, før bolden er rørt, bolden skal placeres på 35-yardlinjen ved en direkte touchback, og bolden skal betragtes som 'out of bounds', hvis 20-yardlinjen ikke krydses i luften.

NFL's onside kick regler kunne også stå foran en ændring denne sæson, ifølge kilder hos NFL Network Insider Tom Pelissero. Et nyt forslag fra NFL's special teams koordinatorer foreslår, at hold kun kan forsøge sig med en onside kick, når de er bagud i fjerde quarter. Holdene skal erklære deres hensigt på forhånd, og kan efterfølgende få lov til at sætte 11 spillere på banen, der kan forbdre sandsynligheden for at genvinde possession.

Med kun 5.2% af onside kicks genvundet i 2023, sigter det nye forslag på at øge både hyppigheden og succesraten af onside kicks, på potentielt åbne døren for spændende comeback muligheder. Dog vil ændringerne også fjerne overraskelsesmomentet, da holdene skal bruge en anden formation end normalt, og altså melde deres spil ud på forhånd.

Forslagene er stadig under udarbejdelse og kræver godkendelse fra ejerne, som forventes at stemme under det årlige liga-møde i marts.