Nedrykningstruede AaB giver tilbagevendt angriber tre år mere i klubben

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Nedrykningstruede AaB giver tilbagevendt angriber tre år mere i klubben
Marco Ramkilde i kamp mod Silkeborg.
Marco Ramkilde i kamp mod Silkeborg.Profimedia
Marco Ramkilde skrev i slutningen af september en kort kontrakt med AaB og endte efteråret med at være førsteangriber i bundklubben.

AaB og Marco Ramkilde har nu lavet en ny kontrakt, der gælder til udgangen af 2025, skriver bundholdet i en pressemeddelelse.

"Marco har formået at bygge på, og det gælder både i forhold til sin fysiske tilstand og den spillemæssige udvikling, og to fine scoringer er det også allerede blevet til, siger AaB's fungerende sportschef", Thomas Bælum.

24-årige Ramkilde har scoret et mål i henholdsvis Superligaen og pokalturneringen i otte optrædener i denne sæson.

"Det er kæmpestort for mig at lave en treårig aftale med AaB. Det er noget, jeg har arbejdet rigtig hårdt for i lang tid, og jeg er glad for, at det er lykkedes."

"AaB er jo min barndomsklub. Jeg har været AaB-fan og er kommet på stadion, siden jeg var helt lille, og mens jeg var i udlandet, har jeg drømt om, at det her kunne blive en realitet", siger Ramkilde.

Ramkilde nåede fem kampe for AaB's førstehold, inden han i 2020 tog til Queens Park Rangers i England. Her nåede han blot en kamp.

Ramkilde og AaB ligger næstsidst i Superligaen med sine 14 point for 17 kampe. Holdet har syv point op til Brøndby umiddelbart over redningsstregen.