Glem alt om VM-pause: Aab-spillere får inddraget ferie efter rædselsfuldt efterår

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Glem alt om VM-pause: Aab-spillere får inddraget ferie efter rædselsfuldt efterår
Glem alt om VM-pause: Aab-spillerne får inddraget ferie efter rædselsfuldt efterår
Glem alt om VM-pause: Aab-spillerne får inddraget ferie efter rædselsfuldt efterårProfimedia
Hvis AaB-spillerne efter afslutningen på efterårs-sæsonen havde troet, at de skulle hjem, smække benene op på sofaen og nyde syv ugers ferie, så kan de godt tro om igen.

Efter en sand rædsel af en efterårs-sæson, som har efterladt klubben næstsidst i Superligaen med sølle 14 points for 17 kampe, har den svenske træner Erik Hamren nemlig besluttet en at indrage en del af spillernes ferie for at være optimalt forberedt på forårs-sæsonen.

"Vi skal forbedre os både individuelt og som hold, hvis vi skal overleve i Superligaen, og så holder det ikke at spillerne får syv ugers ferie. Derfor har jeg besluttet, at vi fortsætter med at træne i yderligere to uger, og derefter får spillerne selvfølgelig et træningsprogram med hjem til ferien", siger Hamrén til Nordjyske.

AaB rundede efterårs-sæsonen af med et forsmædeligt 5-1 nederlag til FC Nordsjælland, og bagefter tilkendegav direktør Thomas Bælum i følge bold.dk bagefter, at man vil være aktiv på transfermarkedet for at styrke truppen.

"Vi kigger på alle kæder. Vi er i dialog med nogle spillere, og så handler det i sidste ende om at blive enige. Ligesom i de andre transfervinduer skal vi kigge på truppens sammensætning. Vi skal have en kerne af spillere i truppen, som skal være en stamme på holdet, så vi skal passe på med ikke at skifte hele rygraden ud i transfervinduet."