Wolfsburg-direktør på vej væk: Rygtes til stor Bundesligaklub

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Wolfsburg-direktør på vej væk: Rygtes til stor Bundesligaklub

Wolfsburg skal nok på udkig efter en ny administrerende direktør.
Wolfsburg skal nok på udkig efter en ny administrerende direktør.RONNY HARTMANN/AFP
Det kører ikke for Wolfsburg i Bundesligaen, og nu ser det ud til, at de meget vel må undvære en stor profil på ledelsesgangen.

Marcel Schäfer er lidt af et ikon i Wolfsburg, hvor den nu 39-årige tidligere forsvarsspiller var med til at vinde det tyske mesterskab med klubben. 

Wolfsburg er ikke i nærheden af at vinde mesterskabet i denne sæson. Joakim Mæhle og Jonas Winds klub er tværtimod med i kampen om overlevelse og skal passe på, at det ikke hedder 2. Bundesliga efter sommerferien.

Klubben kan nu også meget miste en vigtig figur på ledelsesgangen. Lige nu bestrider Marcel Schäfer posten som administrerende direktør i Wolfsburg, men det kan meget vel snart være slut.

Ifølge det tyske medie Kicker er klublegenden Marcel Schäfer meget tæt på at forlade VfL Wolfsburg. Den administrerende direktør ønsker angiveligt at forlade klubben og har allerede meddelt sin afsked. Ifølge Kicker er Schäfer efter sigende på vej til RB Leipzig. Et skifte, der kan blive effektueret allerede i de kommende dage.

Schäfer sluttede sin aktive karriere i 2018, vendte tilbage til klubben fra USA som sportsdirektø og arbejdede oprindeligt under den daværende administrerende direktør Jörg Schmadtke. I 2019 kom Wolfsburg i Europa League under træner Bruno Labbadia, mens de kom i Champions League i 2021 under Oliver Glasner, der kort efter drog til Frankfurt.

Schäfer fik jobbet som administrerende direktør i februar 2023, men sportsligt er det ikke gået som forventet. Klubben stræber efter at deltage i europæiske turneringer, men selvom de var tæt på at kvalificere i sidste sæson, så endte de akkurat uden for de europæiske pladser. I denne sæson kæmper de i den anden ende af tabellen.

Marcel Schäfer spillede 313 kampe i Wolfsburg fra 2007 til 2017. Han nåede udover mesterskabet i 2009 også at vinde den tyske DFB Pokal.