Wawrinka i voldsomt skænderi med Federer: "Godt der ikke var kameraer i omklædningsrummet"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Wawrinka i voldsomt skænderi med Federer: "Godt der ikke var kameraer i omklædningsrummet"
Wawrinka kom i voldsomt skænderi med Federer ve sæsonfinalerne i 2014
Wawrinka kom i voldsomt skænderi med Federer ve sæsonfinalerne i 2014AFP
Den schweiziske tennis-spiller Stan Wawrinka har for første gang udtalt sig offentligt omkring, hvad der skete i forbindelse med sæsonfinalerne i 2014, hvor Roger Federer´s kone, Mirka, kaldte ham for en "cry-baby"

Roger Federer og Stanislas "Stan" Wawrinka var ellers på det nærmeste uadskillige, og Wawrinka har tidligere beskrevet Federer som "en storebror, der hjalp ham meget i hans første år på ATP Touren". Parret vandt OL-guld sammen i 2008 i Beijing og i 2014 var de stammen på det schweiziske mandskab", der bragte Davis Cup trofæet med hjem til alpelandet. 

Ugen før Davis Cup-triumfen i Lille var bølgerne dog gået højt mellem de to landsmænd i forbindelse med sæsonfinalen, der blevet spillet i O2 i London, afslører, Stan Wawrinka i RMC podcasten "Court nr. 1". De to forsøgte i deres indbyrdes kamp kampen igennem at "psyke" hinanden og det endte med at Federer´s kone råbte "Cry-baby" efter Wawrinka. Efter kampen, som Federer vandt, kom det i følge Wawrinka til en ophedet orduveksling mellem de to i omklædningsrummet."

"Det var godt, at der ikke var nogen kameraer i korridorerne eller omklædningsrummet dengang. Vi kom i et voldsomt skænderi. Det var et svært øjeblik for os begge og det var en situation, der var svær at håndtere. Heldigvis blev vi hurtigt gode venner igen", siger Wawrinka i dag. 

Roger Federer har i dag stoppet karrieren, mens Wawrinka stadig er aktiv. Wawrinka ligger i dag nede som nr. 153 på verdensranglisten og tabte i 1.runde af Paris Masters til Holger Rune