Wales står med ryggen mod muren: Landstræner skuffet over kamp under egen standard

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Wales står med ryggen mod muren: Landstræner skuffet over kamp under egen standard
Der skal andre boller på suppen i tredje og sidste gruppespilskamp, hvor Wales møder England, hvis Rob Pages hold skal videre.
Der skal andre boller på suppen i tredje og sidste gruppespilskamp, hvor Wales møder England, hvis Rob Pages hold skal videre. Profimedia
Gareth Bale og co. har ryggen mod muren i VM's gruppe B.

Efter to af de tre gruppekampe har waliserne blot et enkelt point, efter at det fredag endte med et nederlag på 0-2 til Iran.

Der stod 0-0, da kampuret rundede 90 minutter, men dybt inde i tillægstiden slog iranerne til.

"Jeg er skuffet, fordi vi spillede under den standard, vi har sat, og som har skaffet os succes og kvalifikation til VM," siger landstræner Rob Page ifølge Reuters.

"Hvis vi havde ramt de standarder og spillet på det niveau, havde vi stået fint. Men vi var dårligere end det, og når man er det i de store turneringer, så bliver man straffet."

Iranerne fik en lussing i den første kamp med 2-6-nederlaget til England, men rejste sig altså på fornem vis fredag.

Det var i høj grad spillernes fortjeneste, mener landstræner Carlos Queiroz.

"Jeg ændrede ikke noget. Absolut intet. Det var spillerne, der lavede en justering i dag. De tænker kun på at spille fodbold uden frygt, og det kom til udtryk. Det var derfor, det gik godt," siger portugiseren ifølge Reuters.

Iran og Wales spiller deres sidste gruppekampe tirsdag. Her skal Iran møde USA, mens Wales står over for England i et rent britisk opgør.