Veteranen Venus Williams tager første top-50-skalp i fire år

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Veteranen Venus Williams tager første top-50-skalp i fire år

Veteranen Venus Williams besejrer 12 år yngre modstander
Veteranen Venus Williams besejrer 12 år yngre modstanderProfimedia
Den amerikanske stjerne Venus Williams er netop blevet 43 år, men hun kan stadig vinde på tennisbanen.

Sent mandag aften vandt hun sin blot anden kamp i 2023 ud af fire mulige, da hun i en maratonaffære besejrede italieneren Camila Giorgi med cifrene 7-6, 4-6, 7-6 efter 3 timer og 16 minutters tennis i græsturneringen i Birmingham.

Giorgi rangerer som verdens nummer 48, og dermed slog Williams en spiller fra top-50 for første gang i fire år.

Venus Williams har stort set ikke spillet turneringer de seneste år, og det var hendes blot anden sejr efter Wimbledon i sommeren 2021.

Williams, der vandt Wimbledon i single fem gange fra 2000 til 2008, viste tegn på rust undervejs mod Giorgi, men viste også prøver på sit højt anlagte spil.

"Denne sejr er særlig sød, fordi jeg har været væk fra WTA-touren så længe. De seneste par år har jeg stort set ikke spillet kampe, og det har været udfordrende".

"Når jeg er på banen, får jeg mindelser om ting, jeg gjorde på banen tidligere. Der er mange minder", siger Venus Williams ifølge AFP.

I tennisverdenen er der blevet spekuleret i, om hun indstiller karrieren ved dette års Wimbledon, men det har hun ikke selv sagt noget om.

Williams rangerer som verdens nummer 697 og behøver et wildcard for at deltage i den engelske grand slam-turnering, der begynder 3. juli.

Først skal hun i anden runde i Birmingham møde enten tjekken Linda Noskova eller Jelena Ostapenko fra Letland.