Veteranen Modric bliver Real Madrid-helt mod Sevilla

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Veteranen Modric bliver Real Madrid-helt mod Sevilla

Veteranen Modric bliver Real Madrid-helt mod Sevilla
Veteranen Modric bliver Real Madrid-helt mod SevillaProfimedia
Real Madrid holder kursen mod det spanske fodboldmesterskab, og det kan den spanske hovedstadsklub blandt andre takke superveteranen Luka Modric for.

Den 38-årige kroat blev sat på banen et kvarter før tid i hjemmekampen mod Sevilla, og seks minutter senere scorede han det forløsende 1-0-mål, der omsider slog hul på gæsternes massive forsvarsmur.

Modric modtog bolden på kanten af straffesparksfeltet og hakkede den i nettet med et præcist spark. Det blev kampens eneste mål.

Indtil da havde Sevilla haft pæn succes med en defensiv og afventende taktik. Man overlod initiativet til hjemmeholdet, som havde svært ved at spille sig til store chancer mod Sevilla-forsvaret styret af den mangeårige Real Madrid-kaptajn Sergio Ramos.

Det så ellers ud til, at Real Madrid havde fået den perfekte start, da Vinicius Junior scorede efter ti minutters spil. Men dommeren blev kaldt ud til videoskærmen og annullerede fuldtræfferen for frispark.

Real Madrid - Sevilla - Player ratings
Real Madrid - Sevilla - Player ratingsFlashare

Derefter blev det en ensidig forestilling, hvor Real Madrid havde bolden i to tredjedele af tiden, men manglede fantasien til at truer gæsternes forsvar og den velspillende norske målmand, Ørjan Nyland.

Det skadede stjernespiller Jude Bellingham var hårdt savnet i den madrilenske offensiv.

Sevillas eneste farlige forsøg kom kort efter pausen på et hurtigt kontrastød. Efter et indlæg fra venstre side fik Isaac Romero foden på bolden, men sendte den uden om Real-målet.

Med sejren er Real Madrid atter otte point foran Barcelona. Girona er yderligere et point efter på tredjepladsen, men har en kamp til gode og kan reducere afstanden.