United-fans planlægger storstilet protest i forbindelse med trøje-lancering

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

United-fans planlægger storstilet protest i forbindelse med trøje-lancering

United-fans planlægger storstilet protest i forbindelse med trøje-lancering
United-fans planlægger storstilet protest i forbindelse med trøje-lanceringProfimedia
Manchester United-fans planlægger at protestere på Old Trafford tirsdag, da frustration fortsætter med at vokse i relation til usikkerheden omkring klubbens ejerskab.

Tilhængere har organiseret en demonstration uden for Uniteds stadion Megastore som falder sammen med lanceringen af ​​den nye Adidas hjemmebanedragt til sæsonen 2023-24.

Protesten vil fokusere på Glazer-familiens ejerskab og den langvarige salgsproces, som nu er gået ind i sin ottende måned.

Den Qatarske forretningsmand Sheikh Jassim og den britiske milliardær Sir Jim Ratcliffe venter stadig på at høre, om deres tilbud om at købe klubben er lykkedes på trods af den sidste budrunde, der officielt sluttede i april.

Glazers overvejer også tilbud om minoritetsinvesteringer fra en række amerikanske koncerner.

Glazer familien har været meget upopulære som ejere siden overtagelsen i 2005, men vreden blandt fans er vokset yderligere over frygten for, at usikkerheden i toppen af ​​klubben påvirker en afgørende sommer for manager Erik ten Hag.

Hollænderen havde en godkendt første sæson i spidsen for klubben, men er ivrig efter at styrke sin trup i løbet af transfervinduet for at lukke hullet til rivalerne fra Manchester City.

Et opslag på sociale medier udstedt af Manchester United Supporters' Trust lød: "Det overvældende flertal af United-fans ønsker at se en konklusion på denne langvarige salgsproces, hvor flertallet støtter et fuldt salg, i det mindste baseret på vores sonderinger. En protest planlagt på tirsdag for at gøre det budskab klart."

United vil også offentliggøre deres seneste økonomiske resultater på tirsdag, selvom der ikke forventes at være en opdatering om salgsprocessen. De skal også holde deres årlige generalforsamling på onsdag.

Glazer familien har ikke kommunikeret noget om det potentielle salg af United, siden de udgav en erklæring i november, som sagde, at de ville "udforske strategiske alternativer for klubben."