Ugo Humbert sænker Dimitrov i Marseille og vinder sin femte ATP-titel

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ugo Humbert sænker Dimitrov i Marseille og vinder sin femte ATP-titel

Opdateret
Franske Ugo Humbert holder sit trofæ efter at have vundet ATP Open 13-finalen.
Franske Ugo Humbert holder sit trofæ efter at have vundet ATP Open 13-finalen.AFP
Franske Ugo Humbert udklasserede bulgarske Grigor Dimitrov og vandt sin femte ATP-titel i lige så mange finaler på hjemmebane i Marseille søndag.

Humbert slog andenseedede Dimitrov 6-4, 6-3 med en solid serv og et imponerende spil fra baglinjen i den sydlige havneby.

"Jeg er meget stærk mentalt i finaler," sagde den fjerdeseedede Humbert, som nu har vundet alle de fem finaler, han har spillet.

"Alt er der. Jeg er ret solid fra grundlinjen, jeg server meget godt, og jeg er stærk mentalt," sagde Humbert, som også vandt i sin hjemby Metz i november sidste år.

Dimitrov, tidligere nummer tre i verden og nu nummer 13, viste tegn på træthed efter lørdagens tre timer lange semifinalekamp mod russeren Karen Khachanov.

Humbert brød i det 10. parti og snuppede åbningssættet. Han reddede breakbolde tidligt i andet sæt, bragte sig foran 3-0 og holdt Dimitrov på afstand med 87 procent af de vundne point bag førsteserver.

Franskmanden havde tabt til Dimitrov i begge tidligere møder.

Mandag steg han til et nyt karrierehøjdepunkt som nr. 18 på ATP-ranglisten og blev den nye franske nummer et.

"Det er en god følelse at vinde i Marseille. Det var her, det hele begyndte, og hvor jeg nåede min første semifinale på touren," tilføjede han.