Ugens hold: Defensiv Superliga-trio blandt de bedste i verden denne weekend

Kolbeinn Finnsson lavede mål og assist mod Silkeborg
Kolbeinn Finnsson lavede mål og assist mod SilkeborgMartin Sylvest/Ritzau Scanpix
I starten af hver uge gennemsøger Flashscore verdens bedste ligaer efter den foregående weekends bedste spillere, og sætter dem på et hold baseret på vores interne spillervurderingssystem.

Her er således vores seneste Ugens hold i 2023/24-sæsonen.

Vores seneste TOTW
Vores seneste TOTWFlashscore

Målmand

Nathan Trott (Vejle) - 8,9

Flashscores spillerbedømmelser er en god måde at støde på spillere, som man måske ellers ville have overset. Nathan Trott, der er udlejet til Vejle fra West Ham, er en af disse spillere, der i international kontekst, stadig er et ubeskrevet blad, men som er ved at slå sit navn fast i Superligaen.

I weekenden scorede han den bedste rating blandt alle målmænd i Europa sit holds målløse kamp mod Randers. Det resultat springer måske ikke i øjnene, men Trott havde syv redninger og holdt buret rent på trods af, at værterne havde en xG på 2,64.

Forsvar

Kieran Tripper (Newcastle) - 9,2

Kieran Trippier var med på ugens hold i Premier League, og han er også ved at blive fast inventar på dette hold. Han fik den højeste karakter af alle forsvarsspillere i weekenden i Newcastles sejr over Manchester United.

Trippier assisterede kampens eneste mål, og lavede seks nøgleafleveringer. Han fortsætter dermed med at bevise, at han er en af de bedste spillere på sin position i verden.

Ivo Pinto (Sittard) - 8,9

Den 33-årige portugisiske forsvarsspiller Ivo Pintos karriere har bragt ham vidt omkring - fra Portugal til Rumænien, Kroatien og England. Nu spiller han for Sittard i Eredivisie - en liga, som har en tendens til at bidrage til Ugens Hold regelmæssigt.

I weekenden assisterede Pinto til to mål i første halvleg mod Vitesse, der ligger i kælderen, før Sittard vandt 3-1.

Frederik Tingager (AGF) - 8,9

Den tårnhøje danske centerforsvarer Frederik Tingager scorede et mål i første halvleg, da AGF slog de forsvarende, danske mestre fra FC København 2-1 i Superligaen.

Det var en stor sejr for århusianerne, der dermed hæfter sig fast i sub-toppen af Superligaen, og Tingager nøjedes såmændi ikke med at score - han var også en klippe i defensiven, hvor han var dominererende i luftrummet, hvor han vandt seks luftdueller og supplerede med tre på jorden.

Stillingen i den danske Superliga
Stillingen i den danske SuperligaFlashscore

Kolbeinn Finnsson (Lyngby) - 9,1

Den tredje spiller på vores hold fra den danske Superliga, den islandske wingback Kolbeinn Finnsson, assisterede Lyngbys første mål og scorede deres andet i deres 2-0-sejr over Silkeborg i søndags og fik en fantastisk bedømmelse på 9,1.

Finnsson var ikke bare god fremad banen, han lavede også succesrige tre tacklinger og vandt seks dueller i løbet af de 90 minutter.

Midtbane

Karol Knap (Cracovia) - 9,7

Med to mål og en assist var midtbanespilleren Karol Knap fra det polske Ekstraklasa-hold Cracovia, den bedst placerede spiller i vores ratingsystem denne weekend, med en næsten perfekt score på 9,7.

Efter at have taget en tidlig føring i kampen, blev Cracovia reduceret til 10 mand efter en halv time og var bagud 2-1 ved pausen. Takket være Knap kom de tilbage (mere end én gang) og fik uafgjort 4-4.

Adrien Rabiot (Juventus) - 9.1

Det ser ud til, at Juventus kommer til at hægte sig på det tætte titelkapløb med Inter i Serie A i denne sæson, og derfor har de ikke råd til at tabe for mange point. Efter at Adrien Rabiot havde bragt dem foran mod Monza i fredags, indkasserede de en sen udligning. Rabiot var dog på pletten igen, da han assisterede Federico Gattis sene sejrsmål.

En assist og et mål er mere, end de fleste midtbanespillere kan håbe på i løbet af en arbejdsdag. Rabiot viser sig at være vital for Juves titeldrømme, og har en imponerende gennemsnitskarakter i ligakampe på 7,6 i denne sæson indtil videre.

Ryan Christie (Bournemouth) - 8,9

En anden spiller, som var med i vores udvalgte Premier League-hold, Ryan Christie, strålede på midten af Bournemouths midtbane, da klubben fra sydkysten gik ubesejret gennem tre ligakampe med deres vigtige 2-2-resultat mod formstærke Aston Villa.

Christie assisterede Antoine Semenyos åbningsmål i kampen, lavede seks tacklinger, og opretholdt en afleveringsnøjagtighed på 86%.

Angreb

Paulo Dybala (AS Roma) - 8,9

Jose Mourinhos Roma elsker at gøre det på den hårde måde, den dramatiske måde. Efter 75 minutter var de bagud 1-0 mod 10 mand fra Sassuolo i søndags, før Paulo Dybala scorede på et straffespark og assisterede danske Rasmus Nissen Kristensens lidt heldige sejrsmål.

Dybala er Romas talisman, og han har allerede scoret fire gange i ligaen i denne sæson og lavet fem assists med en gennemsnitlig rating på 7,6.

Ferdy Druijf (Zwolle) - 9,1

Efter næsten en time af Zwolles tur til Volendam i Eredivisie i weekenden, var det stadig målløst. Ferdy Druijf blev skiftet ind efter 58 minutter, og da der blev fløjtet for fuld tid, havde han scoret ikke én, ikke to, men tre gange for gæsterne, som utroligt nok vandt 5-0!

Før den kamp havde Druijf kun scoret to gange i denne sæson, og han scorede kun fem gange i hele sidste sæson, mens han var i Rapid Wien. Hvis han kan blive ved med at score i det tempo, kan han være på vej til større og finere adresser.

Georges-Kevin N'Koudou (Damac) - 9,2

Den tidligere Tottenham- og Besiktas-angriber Georges-Kevin N'Koudou er endt i en af de mindre kendte klubber i Saudi Pro League - Damac. De slog Al Feiha fra midten af tabellen med 4-2 i fredags, og N'Koudou scorede i hver halvleg og lavede en assist.

Man kan roligt sige, at den camerounske landsholdsspiller har gang i en fantastisk sæson i Saudi-Arabien, hvor han allerede har scoret 11 mål og lavet fire assists.