Ugens hold i Premier League: Trippier, Christie og Ødegaard brillerer

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ugens hold i Premier League: Trippier, Christie og Ødegaard brillerer

Ugens hold i Premier League: Trippier, Christie og Ødegaard brillerer
Ugens hold i Premier League: Trippier, Christie og Ødegaard brillererGLYN KIRK/AFP
Endnu en weekend med Premier League-dramatik er slut. Der var flere store præstationer i løbet af weekenden, og nu kan du se rundens 11 bedste spillere fra Premier Leagues 14. spillerunde.

Holdet er udvalgt ved hjælp af Flashscore spillerbedømmelsessystem.

Ugens hold
Ugens holdFlashscore

Målmand

Robert Sanchez, 7,6 (Chelsea)

Der var ikke mange store målmandspræstationer, men Chelseas Robert Sanchez fik den højeste bedømmelse i løbet af weekenden.

Spanieren lavede syv redninger mod sin tidligere klub, da Chelsea fortsatte deres formfremgang og sikrede sig en 3-2-sejr.

Forsvar

Kieran Trippier, 9,2 (Newcastle)

Ingen overraskelser på højre back, da Kieran Trippier er på Ugens Hold for fjerde gang i denne sæson.

Han lavede assisten til Anthony Gordons mål i Newcastles 1-0-sejr over Manchester United - og sikrede sig en 9,2-rating i processen.

Det var ikke kun den bedste præstation af alle forsvarsspillere i weekenden, men det var også den højeste rating i hele ligaen - hvilket betyder, at Trippier også er Ugens Spiller for anden gang i denne sæson!

Trippier mod Manchester United
Trippier mod Manchester UnitedMarek Kratochvil/AFP

James Tarkowski, 7,9 (Everton)

Den anden af tre tidligere Burnley-forsvarere på Ugens Hold, James Tarkowski, var den bedste spiller i Evertons 1-0-sejr over Nottingham Forest.

Det ville have været let for The Toffees at komme ind i en negativ spiral, efter de fik fratrukket ti point, men de er kommet godt igen og sikrede sig deres femte ligasejr i sæsonen.

En stor del af sejren skyldtes den bundsolide Tarkowski, som vandt ti dueller i alt, lavede ni clearinger samt en tackling og en erobring.

Ben Mee, 8,2 (Brentford)

Ben Mee fuldender en trio af tidligere Burnley-forsvarere og udmærkede sig i Brentfords 3-1-sejr hjemme over Luton.

Midterforsvareren scorede Brentfords andet mål - på hovedstød efter et hjørnespark.

Mee lavede også to clearinger, to blokeringer, en erobring og vandt fem dueller, da The Bees kom tilbage på sejrssporet og rykkede op på 11. pladsen i tabellen.

Antonee Robinson, 8,3 (Fulham)

Selvom Fulhams Antonee Robinson var med til at tabe 4-3 til Liverpool, leverede han en imponerende præstation på venstre back.

Amerikaneren var stærk i begge ender af banen og leverede en assist til Harry Wilsons mål, mens han også lavede fire clearinger, 13 erobringer og fire tacklinger.

Midtbane

Ryan Christie, 8,9 (Bournemouth)

Ryan Christie var flyvende i Bournemouths 2-2-kamp mod Aston Villa.

Midtbanespilleren lavede tre nøgleafleveringer, en assist, hvilket sikrede, at Cherries fik noget med fra en svær kamp.

Christie har været fast starter for Bournemouth i denne sæson og høster nu frugterne, da sydkystklubben er ubesejret i tre kampe i ligaen.

Martin Ødegaard, 8,7 (Arsenal)

Martin Ødegaard viste igen topklassen i Arsenals 2-1-sejr over Wolves, hvor han scorede The Gunners' andet mål i kampen.

Ud over målet skabte han tre store chancer og gennemførte seks nøgleafleveringer, mens han opretholdt en afleveringspræcision på 89% i hele kampen.

Nordmanden har til tider kæmpet for at få indflydelse i denne sæson, men var fremragende for Arsenal i weekenden.

Ødegaard mod Wolves
Ødegaard mod WolvesOpta by StatsPerform / AFP

Enzo Fernandez, 8,3 (Chelsea)

Chelseas ti mand havde brug for tre mål for at sikre sejren mod Brighton, og den vigtige midtbanespiller Enzo Fernandez leverede to vigtige scoringer.

Argentineren nikkede først ind efter Benoit Badiashiles smarte aflevering, efterfølgende sendte han et straffespark ind bag Jason Steele i anden halvleg.

Fernandez var fremragende for de blå, og flere mål i hans spil vil hjælpe dem med at komme tilbage i tabellen.

Mohammed Kudus, 8,6 (West Ham)

Mohammed Kudus fortsatte sin fremragende start på livet som West Ham-spiller og åbnede scoringen i 1-1-kampen mod Crystal Palace.

Ghaneseren scorede sit sjette mål i alle turneringer i denne sæson, mens han også gennemførte seks driblinger og en nøgleaflevering - og beviste, hvor værdifuld han kan være for Hammers' angreb.

Angreb

Bukayo Saka, 8,5 (Arsenal)

Den anden Arsenal-spiller på ugens hold, Bukayo Saka, var lige så indflydelsesrig som Ødegaard i The Gunners' sejr over Wolves.

Saka åbnede scoringen med en flot afslutning forbi Jose Sa tidligt i første halvleg, inden han fortsatte med at have yderligere to skud på mål.

Fløjspilleren har fået hård kritik i de seneste uger, men lukkede munden på alle kritikerne med endnu en toppræstation.

Zeki Amdouni, 8,5 (Burnley)

Burnley sikrede sig sæsonens første hjemmesejr i stor stil, da de slog nedrykningsrivalerne fra Sheffield United med 5-0.

Zeki Amdouni scorede selv et mål og leverede en assist, da The Clarets udnyttede Oli McBurnies røde kort til at sikre sig tre vigtige point.