Tre gyldne minutter redder Liverpool fra nederlag

Tre gyldne minutter redder Liverpool fra nederlagProfimedia
De gode hold vinder også på dårlige dage. Det beviste Liverpool, da holdet ellers havde store problemer i onsdagens semifinaleopgør mod Fulham i Liga Cuppen.

Nede 0-1 langt ind i anden halvleg så Liverpool ud til at skulle slæbe et skidt resultat med til returopgøret i London 24. januar, men et par hurtige scoringer sikrede Merseyside-holdet en sejr på 2-1.

Jürgen Klopps tropper havde svært ved at komme op i de omdrejninger, som holdet ellers har kørt med på det seneste.

Selv om hjemmeholdet havde masser af boldbesiddelse, så var der vaklen i de defensive geledder, og det udnyttede gæsterne efter 19 minutter.

Anfører Virgil van Dijk så mildest talt skidt ud i en aktion, som endte med en chance i feltet til den tidligere Chelsea-profil Willian. Han sparkede fladt gæsterne i front.

Liverpool - Fulham
Liverpool - FulhamFlashare

Der var endda pæne chancer for londonholdet til at fordoble føringen, men Liverpool undgik at se bjerget på vejen mod Wembley vokse sig større.

Det lignede en af de dage, hvor tingene ikke ville falde i hak for favoritterne, og at man skulle lave et godt resultat i returopgøret for at komme til slutkampen på Wembley. Men på tre gyldne minutter midtvejs i anden halvleg fik Liverpool vendt det hele på hovedet.

Curtis Jones viste optimisme med et langskudsforsøg, og via en afretning sejlede den over en sagesløs Bernd Leno til 1-1.

Det gav tiltrængt medvind for hjemmeholdet, og tre minutter senere var man pludselig i front.

Indskiftede Darwin Nuñez kom fri i venstre side, og hans flade indlæg blev elegant dirigeret i nettet af medindskifter Cody Gakpo.

Nuñez var endda tæt på at gøre det til 3-1 to minutter før tid, men Bernd Leno diskede op med en mirakelredning. Han kunne dog ikke forhindre det smalle nederlag.

I den anden semifinale fører Middlesbrough fra næstbedste række 1-0 over Chelsea inden returmødet på Stamford Bridge.