Transfernyheder: Se alle de største transfers og transferrygter i 2024 her!

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Transfernyheder LIVE: West Ham kunne ikke følge med. Sensi handel kollapser til sidst
Opdateret
Stefano Sensi må blive i Inter
Stefano Sensi må blive i Inter
Profimedia
Transfervinduet lukker snart, og det betyder, at klubber og spillere skal skynde sig, hvis de skal nå at ryste posen. Derfor er Flashscores live transferblog også tilbage, hvor vi giver dig alle de største transferrygter fra rundt omkring i Europa samt naturligvis den hjemlige grønsvær.

2. februar

Kl. 8:22 - BEKRÆFTET - Det hele var mere eller mindre på plads, mellem Inter, Leicester og Stefano Sensi. Handlen kollapsede dog i 11. time, da klubberne ikke kunne blive enige om vilkårene.

Kl. 8:21 - BEKRÆFTET - Den tidligere Newcastle og Crystal Palace-spiller Dwight Gayle, har fået ophævet sin kontrakt med Stoke. 

Kl. 8:18 - BEKRÆFTET - Som altid på Deadline Day er der handler der ikke helt når i mål. Den franske klub Lyon anklager nu West Ham for nøleri, i forbindelse med en lejeaftale med Said Benrahma. Læs mere her

1. februar

Kl. 00:48 - BEKRÆFTET - AaB har ophævet kontrakten med anfører Lucas Andersen, der gennem torsdagen har været rygtet til Queens Park Rangers. Hans nye klub er endnu ikke navngivet, men det bliver med overvejende sandsynlighed London-klubben.

"En Lucas på sit topniveau er stadig en af de bedste spillere i dansk fodbold og en af de bedste i AaB’s historie, men vi er glade for, at han nu har mulighed for at forfølge en ny drøm. Det har han fortjent," fastslår sportsdirektør Ole Jan Kappmeier på klubbens hjemmeside.

 "I den tid jeg har kendt Lucas, har hans dedikation, loyalitet og store følelser for AaB skinnet igennem, og vi ønsker ham alt det bedste fremover," slutter Ole Jan Kappmeier.

Kl. 23.57 - BEKRÆFTET -

AaB har i ellevte time hentet den 23-årige angriber Mathias Jørgensen i Esbjerg efter længere tids flirten. 

"Det er vist ingen hemmelighed, at vi længe har forsøgt at hente Mathias Jørgensen, og vi er meget glade for, at det her til sidst i transfervinduet er lykkedes at opnå enighed med Esbjerg fB.Mathias Jørgensen er med sin stil en spiller, vi mener, vil passe perfekt ind, fordi han kan bidrage med sin hurtighed, sine dybdeløb og sine evner i presspillet," siger sportsdirektør Ole Jan Kappmeier fra AaB i pressemeddelelsen.

Kl. 23:13 - RYGTE - Tottenham har kapret Barcelonas køb af Lucas Bergvall, og Djugarden-midtbanespilleren skifter nu til London-klubben for omkring 75 millioner kroner.

Kl. 23:15 - BEKRÆFTET -

Et par store handler er gået igennem i den sidste time af Superligaens transfervindue. Brøndby har som forventet hentet Filip Bundgaard i Randers for et beløb på op mod 25 millioner kroner, mens AGF har hentet Jonas Jensen-Abbew i FC Nordsjælland for et beløb, der regnes med at være på omkring 10 millioner kroner.

Kl. 22:28 - BEKRÆFTET - Lyon har annonceret signingen af midtbanespilleren Orel Mangala på lån fra Nottingham Forest.

Kl. 21:55 -BEKRÆFTET- Den 25-årige angriber Alassana Jatta skifter Viborg FF ud med Notts County fra den fjerdebedste engelske række, League Two.

Det meddeler klubben fra Superligaen torsdag på sin hjemmeside.

"I denne sæson har han spillet mindre, end han havde håbet, og med kontraktudløb til sommer ser vi det som en god løsning at hjælpe ham videre, nu hvor vi også har fået en erstatning ind," siger sportschef Mads Agesen ifølge Ritzau.

Viborg lejede onsdag angriberen Malik Abubakari i Malmö FF med en købsoption.

Kl. 21:45 - RYGTE - En af Danmarks største transferguruer takker af på B.T. med lidt af en lækkerbisken. Ifølge ham er Randers FCs Filip Bundgaard på plads i Brøndby for den nette sum af 22,5 millioner kroner. 

Hvis det beløb holder stik, er den 19-årige Randers' største salg nogensinde. 

Kl. 21:25 - RYGTE -  Jonas Jensen-Abbew nærmer sig et skifte fra FC Nordsjælland, skriver B.T. Den 21-årige midterforsvarer rygtes prissat til 1,5 millioner euro, altså cirka 10 millioner kroner, plus klausuler.

Kl. 21:20 - BEKRÆFTET - 

Vejle Boldklub har brugt transfervinduets sidste dag til at sikre sig midtbanespilleren Tyrese Francois.

Det skriver den jyske fodboldklub på sin hjemmeside torsdag aften.

Den 23-årige midtbanespiller fra Australien kommer til fra Premier League-klubben Fulham på en lejeaftale, der gælder for resten af sæsonen.

" Tyrese Francois er en dynamisk midtbanespiller, som både defensivt og offensivt besidder nogle stærke spidskompetencer, som vil kunne gøre ondt på alle modstandere i ligaen.Han er hurtig i opfattelsen og på fødderne, kan true fra distancen og spiller med en god karisma. Det er nogle kvaliteter, som vil forstærke vores midtbane, og jeg er meget tilfreds med, at vi endelig er nået i mål med aftalen, siger Vejles sportschef," Marius Adrian Nicolae.

Francois har spillet 11 førsteholdskampe for Fulham. Derudover har han fået 12 kampe som lejesvend i kroatiske HNK Gorica.

Kl. 21:10 - Transfervinduerne er nu lukkede i både Tyskland og Italien, mens blandt andet LaLiga, Premier League og Superligaen holder åbent til midnat. Foreløbigt har det været et ganske behersket transfervindue. 

Især de engelske klubber har begrænset sig, og det kan du læse mere om her:

Kl: 21:00 - RYGTE - Selvom Bertrand Traore har haft chancen for at skifte til den spanske 1. divisionsklub Villarreal, vil den 28-årige offensivspiller fra Burkina Faso ikke lade sig friste af et hurtigt skifte.

Traore vil ikke forlænge sin kontrakt med Aston Villa, som udløber til sommer, og vil i stedet forlade klubben på en fri transfer, skriver The Athletic.

Kl. 20:46 - BEKRÆFTET - Botafogo har skrevet kontrakt med Real Betis' Luiz Henrique for et brasiliansk rekordbeløb efter at have gennemført et iøjnefaldende skifte til en værdi af 160 millioner kroner for den talentfulde fløjspiller.

Kl. 20:30 - RYGTE - Fra flere sider, inklusive bold.dk, har det lydt, at AaBs talisman, Lucas Andersen, er klar til et sidste udlandsophold. Han skal således være til lægetjek i Queens Park Rangers.

Hans agent, Mikkel Beck har nu bekræftet rygtet, og et ganske vildt skifte skal dermed være meget tæt på 

Den 29-årige anfører for nordjyderne er til dato med 16 år og 174 dage deres yngste spiller i Superligaen og den tredjeyngste i ligaens historie. 

Kl. 19.56 - RYGTE - Armando Broja skal være stort set klar i Fulham, på leje fra Chelsea. Fulham tørster efter en angriber, og har tidligere været ude efter Hugo Ekitike.

Kl. 19:45 - BEKRÆFTET - Crystal Palace har netop hentet en af Jon Dahls kronjuveler i Blackburn. Nemlig den 19-årige midtbanespiller Adam Wharton, der får et prisskilt på omkring 200 millioner kroner om halsen. 

Adam Wharton
Crystal Palace

Kl. 19.30 - BEKRÆFTET - Hugo Ekitike er landet i Eintracht Frankfurt, i første omgang på et lejemål frem til sommer. Den tidligere Vejle-angriber er ejet af PSG.

Kl. 18:47 - BEKRÆFTET - FCK har været aldeles aktive på transfervinuets sidste dag. Det er netop blevet offentliggjort, at hovedstadsklubben skriver kontrakt med Runar Alex Runarsson. Samtidig har klubben lejet målmanden Andreas Dithmer ud til hollandske Utrecht.

Kl. 18:37 - BEKRÆFTET - Det er netop blevet offentliggjort, at Jess Thorup og Pep Biel bliver genforenet i Augsburg. Den tyske klub har sikret sig den teknisk dygtige spanier på en lejeaftale med købsoption fra den græske klub Olympiakos.

Kl. 17:34 - BEKRÆFTET - Den unge stopper Valdemar Lund er skiftet til den norske klub Molde fra FC København. Forsvarsspilleren får en fire år lang kontrakt med den norske storklub.

Kl. 16:59 - BEKRÆFTET - Bayern München får glæde af Bryan Zaragoza tidligere end forventet. Spanieren har spillet for Granada de seneste år, men nu er han røget til den tyske storklub. Zaragoza skulle oprindeligt først have været skiftet til Bayern til sommer, men kommer allerede nu på en lejeaftale, mens det købet først går igennem efter sæsonen. 

Kl. 16:56 - BEKRÆFTET - Det norske talent Jens Petter Hauge er blevet lejet ud til norske Bodø/Glimt. Den 24-årige offensivspiller slog igennem i selvsamme norske klub tilbage i 2020, men har siden da ikke kunnet finde i henholdsvis AC Milan og Frankfurt. Lejeaftalen løber frem til december 2024.

Kl. 16:00 - BEKRÆFTET - FC København har nu bekræftet købet af den danske midtbanespiller Magnus Mattsson. Læs mere om den historie her.

Kl. 15:55 - RYGTE - Gustav Isaksen kan måske få engelsk konkurrence i Lazio, hvis klubben får held med at leje Ryan Kent i Fenerbache. Den alsidige englænder har været i periferien af tyrkernes trup den seneste tid, men kan måske genrejse karrieren i Rom. Kent spillede i begge Fenerbaches Conference League opgør mod FC Nordsjælland.

Kl. 14:51 - RYGTE - Endnu en islænding der er eftertragtet. Denne gang er det Lyngbys Kolbeinn Finnsson, som klubben hentede gratis i Dortmund i januar 2023. Nu ønsker Freyr Alexandersson en genforening i Kortrijk, men Lyngby har i følge BT afvist et bud på over 10 mio. kroner.

Kl. 14:24 - RYGTE- FC København er på nippet til at hente Runar Alex Runarsson i Arsenal, til måske at overtage pladsen mellem stængerne når Kamil Grabara tager til Wolfsburg. Den 28-årige islænding har været i Arsenal siden 2020, men har været udlejet tre gange i den periode, senest til Cardiff, hvor det er blevet til seks kampe i The Championship.

Kl. 14:16 - RYGTE - West Ham skulle angiveligt ligge i forhandlinger med FCN om Ibrahim Osman. Nu er Londonklubben i gang med at tømme overskudslageret, ved at have sendt Saïd Benrahma på et fly til Lyon, med henblik på en lejeaftale.

Kl. 14:02 - RYGTE - OB henter angiveligt James Gomez tilbage til dansk fodbold. Den gambianske forsvarsspiller har tidligere spillet i Horsens, men har de sidste to år spillet i Sparta Prag. Nu meldes  22-årige Gomez på vej til Ådalen. 

Kl. 13:43 - RYGTE - Engang var det Ajax, og senere var FC København på tale. AaB-spilleren Lucas Andersen har kontraktudløb til sommer, og nu melder Nordjyske at offensivspilleren er på tale i Q.P.R, der frister en tilværelse som nummer 22 i The Championship.

Kl. 13:10: - RYGTE - Emre Mors karriere blev aldrig helt det, som mange havde regnet med, da han brændte kunstgræsset af for FC Nordsjælland i en alder af 18.

Efter store transfers til Borussia Dortmund og siden Celta Vigo er det gået støt nedaf, og Fenerbahce, der er Mors seneste arbejdsgiver, har nu sendt ham på leje i Fatih Karagümrük, som han også var udlejet til i 2021-22. Han har blot fået seks indhop i SuperLig indtil videre i denne sæson.

Kl. 13:05 - RYGTE - Sebastian Haller har været genstand for interesse fra Fulham, der er i nød for en angriber, men hverken Dortmund eller i sidste ende Haller har virket interesserede i det lejemål, som klubben fra Vestlondon har tilbudt for angriberen, der netop nu er til AFCON med Elfenbenskysten.

Kl. 12:50 - BEKRÆFTET - Aston Villa har forstærket sig med angriberen Morgan Rogers, der kommer til Birmingham-klubben fra Middlesbrough. I The Championship er det blevet til to scoringer og seks oplæg, mens det også blev til scoring i Liga Cup kampen mod Chelsea, som Middlesbrough tabte med hele 6-1.

Kl. 12:37 - RYGTE - AGF-fans holder vejret idag af frygt for at Mikael Andersson skal forlade Smilets By. Den islandske landsholdsspiller er genstand for interesse fra Lecce, men også Freyr Alexandersson i Kortrijk har kig på sin landsmand.

Kl. 11:52 - RYGTE - Tyrkiske Enes Ünal er netop nu til lægetjek, med henblik på en lejeaftale mellem Getafe og Bournemouth, som ønsker at leje offensivspilleren. En skade holdt Ünal ude hele efteråret, men i 2024 er det blevet til spilletid i fem kampe.

Kl. 11:16 - BEKRÆFTET - Som beskrevet tidligere på Flashscore, har Bayern München netop præsenteret den svenske U17 landsholdsspiller Jonah Kusi-Asare, som skifter til München fra svenske AIK Stockholm.

Kl. 11:05 - RYGTE - Det tyder på en småtravl dag på kontorerne i FC København. Farzam Abolhosseini melder at de danske mestre sælger midtstopperen Valdemar Lund til norske Molde, mens flere kilder rapporterer at københavnerne er enige med Nijmegen om et køb af Magnus Mattsson.

Kl. 08:31 - RYGTE - Sky Sports Germany mener, at midtbanespilleren Mahmoud Dahoud bliver jagtet af den tyske storklub Stuttgart. Fabrizio Romano mener, at lægetjekket allerede er gennemført.

 

31. januar 

Kl.22.00 - BEKRÆFTET -Giovanni Reyna lejes ud til Nottingham Forest af Borussia Dortmund. Det er nu gjort officielt via klubbens sociale medier. 

Den 21-årige amerikaner har længe haft problemer med at forløse sit talent på Dortmunds mandskab.

Kl. 20:25  - RYGTE - Stuttgart er tæt på at gennemføre en lejeaftale med Mahmoud Dahoud  fra Brighton, efter at den tyske midtbanespiller kun fik ni kampe fra start i alle turneringer i første halvdel af sæsonen.

Kl. 19:45 - BEKRÆFTET - OB har fået en ny målmand i truppen, nemlig norske Vilja Myhra, der blandt andet er blevet lokket til klubben af Sten Grytebust.

Myhra kommer med over 150 kampe for Strømsgodset i bæltet. 

Læs mere om det her:

Kl. 18:55 - BEKRÆFTET - Fiorentina har lejet den tidligere italienske landsholdsspiler Andrea Belotti i AS Roma. Den 30-årige angriber har lavet tre mål i Serie A i denne sæson, ligesom det også er blevet til tre mål i Europa League for romerne. Lejeaftalen med La Viola gælder frem til sommeren 2024.

Kl. 18:13 - RYGTE - Sent i transfervinduet begynder der at komme interesse for Silkeborgs Alexander Lind. Superligaens delte topscorer skulle i følge Farzam Abolhosseini tiltrække sig interesse fra Brøndby og hollandske AZ Alkmaar. Der meldes i BT om et prisskilt på omkring 60 mio. kroner for Lind, men i Midtjylland Avis afviser Silkeborg-direktør Kent Madsen det beløb.

"Det er pure opspind, at der skulle være et prisloft på 60 millioner kroner", lyder det fra Madsen.

Kl. 17:50 - RYGTE - Hvis det glipper for Bayern München at hente Bryan Zaragoza før tid, hvilket er planen, så pønser de sydstyske giganter på istedet at hente Steven Bergwijn i Ajax, skriver Sky Sports Germany.

"Jeg kan bekræfte, at Bayern har talt med os og undersøgt Stevens situation," bekræfter Bergwijns rådgiver Nathan van Kooperen over for Sky Sports News.

"Vi har et godt og seriøst forhold til Bayern. De har kendt ham i mange år. Men en mulig transfer afhænger af forskellige ting."

Kl. 17.00 - RYGTE - Den tidligere Vejle-lejesvend Hugo Etikike har ikke været den helt store succes i PSG, og derfor er den franske angriber ved at underskrive en lejekontrakt med Eintracht Frankfurt i Bundesligaen. Det fortæller Florian Plettenberg.

Omvendt er Jens-Petter Hauge på nippet til at vende fra Eintracht Frankfurt og tilbage til norsk fodbold, hvor en lejeaftale med Bodø/Glimt er på tegnebrættet. I begge tilfælde skal der være tale om købsoptioner.

Kl. 15:50 - RYGTE - Marcus Rashford har været rygtet væk fra Manchester United, siden han blev meldt fraværende til en træningssession med sygdom, som mange mistænker for at have været tømmermænd, da angriberen dagen før var blevet set i byen i Belfast. Nu melder Erik ten Hag dog, at Rashford ingen vegne skal. Med en skadet Anthony Martial er klubben da også i forvejen meget tyndt besat på angriberposten.

"Han har taget ansvar for det, og sagen er lukket," sagde Uniteds hollandske manager på en pressekonference tidligere onsdag ifølge VG.

"Der er ved at udvikle sig et stærkt bånd mellem Marcus og Rasmus Højlund, og vi ønsker at fortsætte den proces."

Kl. 15:00 - BEKRÆFTET - Som rygtet tidligere på dagen, så har Lyngby nu skrevet under med Lucas Lissens fra Anderlecht på en 3,5 år lang aftale til sommeren 2027. 

"Jeg valgte at tage til Lyngby Boldklub, da jeg følte, at jeg var klar til et nyt skridt i min karriere, og at klubben var det helt rigtige sted at tage hen. Den måde klubben vil spille fodbold på passer mig rigtig godt, og alle jeg har snakket med har talt virkelig varmt om klubben. Jeg havde med det samme en god følelse omkring skiftet, og jeg tøvede ikke med at takke ja," siger Lucas Lissens, som også rådførte sig hos Anderlechts nye målmand, Lukas Kikkenborg, der er kommet til fra netop Lyngby, om klubben.

Kl. 14:04 - RYGTE - Pep Biel fik sin opblomstring under Jess Thorup i FC København. Det medførte at den lille spanske tekniker blev solgt til Olympiakos. Efter en godkendt første sæson, er det gået nedad bakke for Pep Biel, men nu kaster Thorup og Augsburg angiveligt en redningskrans ud i form af en lejeaftale. Det skriver græske medier på X.

Kl. 13:05 - RYGTE - Juventus er tæt på at sikre sig Carlos Alcaraz! Det skal dog med det samme understreges, at der er tale om den argentinske fodboldspiller med tilnavnet "Charly", der for øjeblikket spiller i Southampton. Den teknisk midtbanespiller, der ellers netop har forlænget med Saints, skal ifølge Gazzetta dello Sport være på vej på en lejekontrakt sæsonen ud, som kan veksles til et køb til sommer.

Kl. 12:55 - BEKRÆFTET - Den tidligere Arsenal-forsvarer Gabriel Paulista skifter til Diego Simeones Atletico Madrid på en fri transfer fra Valencia. 

Kl. 12:25 - RYGTE - Ifølge The Athletic har Nottingham Forest sikret sig den særdeles spændende, 18-årige angriber Rodrigo Ribeiro, der skifter fra Sporting Lissabon. Cristiano Ronaldo lavede som bekendt et skifte fra Sporting til en anden, engelsk klub i samme alder.

Kl. 11:50 - BEKRÆFTET - Sebastian Grønning, der tidligere har været i blandt andet AGF og Viborg, skal nu være en del af offensiven i Ingolstadt, der spiller i 3. Liga i Tyskland. Den 26-årige var senest i spanske CD Castellón.

Kl. 11:45 - RYGTE - Ifølge B.T er Lyngby tæt på at forstærke sig med den belgiske midterforsvarer Lucas Lissens, der skifter fra danskerklubben Anderlecht. Lissens kan ligne lidt af et kup, da han skifter billigt, grundet kontraktudløb til sommer. Han har dertil spillet adskillige kampe på de stærke, belgiske ungdomslandshold. 

Kl. 10:35  - RYGTE - Nottingham Forest er i fremskredne forhandlinger om at leje Borussia Dortmunds Giovanni Reyna indtil slutningen af sæsonen. Den amerikanske landsholdsspiller har spillet 14 kampe indtil videre i denne sæson.

Kl. 9:40 - BEKRÆFTET 

Viborg har igen lukket en handel i vInduets sidste dage. Denne gang er det en lejeaftale med Malik Abubakari, der kommer til domkirkebyen fra Malmö FF. Den fysisk stærke ghaneser var sidste år udlånt til Slovan Bratislava, hvor det blev til tre mål i 27 kampe.

 

Omtaler