Transfer Nyheder Live:  Kaba til Las Palmas - Benjamin Pavard ligner ny mand hos Inter

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Transfer Nyheder Live: Kaba til Las Palmas - Benjamin Pavard ligner ny mand hos Inter
Opdateret
Benjamin Pavard skal muligvis forstærke Inter
Benjamin Pavard skal muligvis forstærke Inter
AFP
Nogle steder er sæsonen allerede startet, mens sæsonstarten andre steder nærmer sig med hastige skridt. Transfervinduet er stadig åbent, og det forsøger de fleste hold at udnytte helt frem til deadline-day. Følg med i vores live-opdatering om bekræftede og potentielle transfers rundt omkring i verden.

18. august

Kl. 18.30 - RYGTE - Hakim Ziyech har fuldført sit lægetjek hos Galatasaray, og i modsætning til Al-Nassrs lægestab har de godkendt Chelsea-spillerens knæ. Derfor ventes en transfer at være en formalitet, skriver Sky Sports.

Kl. 17.26 - RYGTE - Mohammed Kudus nærmer sig et skifte til Premier League. Tim Steidten, West Hams tekniske direktør, er fløjet til Amsterdam for at møde Ajax' bagland, og en overgangssum på cirka 350 millioner er på brættet. Det fortæller The Guardian fredag.

Kl. 14:16 - BEKRÆFTET - Liverpool er omsider lykkedes med at skrive under med en defensiv midtbanespiller. Wataru Endo er nye mand hos The Reds, efter han er skiftet til klubben fra Stuttgart. Læs mere om skiftet her.

Kl 14:13 - BEKRÆFTET - Lyngby har også haft gang i svingdøren i dag. Andri Gudjohnsen er ankommet på en lejekontrakt, mens Alfred Finnbogason er skiftet til til Eupen i Belgien. Læs mere om Lyngbys nye spiller her.

Kl. 11.39 - BEKRÆFTET - Der er gang i receptionen på Stamford Bridge. I dag lander en ny mand i form af Romeo Lavia, der støder til klubben fra Southampton. Læs mere her: 

Kl. 8:20 - BEKRÆFTET - Onsdag aften spillede han Super Cup for Sevilla, hvilket blev han sidste kamp i Europa - for nu. Den marokkanske målmand Bono er ny mand i Saudi Arabien og skal nu tørne ud for Al-Hilal.

Kl. 8:16 - BEKRÆFTET - FC Midtjylland har solgt Sory Kaba til Las Palmas. Angriberen fra Guinea blev aldrig for alvor et hit i Midtjylland, selvom han ved enkelte lejligheder viste klassen. Kaba har været udlånt af flere omgange, men forlader nu FCM permanent. 

Kaba spillede sin sidste kamp for FCM i denne omgang mod Omonia
Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Kl. 8:13 - RYGTE - Benjamin Pavard fra Bayern München ligner en mand der finder sig en ny klub denne sommer. Først var det Manchester United, men nu beretter medier om at den franske stopper, der også er komfortabel som back, skal til Inter. Der meldes om en potentiel overgangssum på omkring 220 mio. kroner, hvis klubberne bliver enige.

17. august

Kl. 21.33 - BEKRÆFTET - Superligaklubben Viborg FF er blevet en stor profil fattigere, men en bunke millioner rigere. Torsdag aften har klubben solgt den talentfulde højre back Anton Gaaei til den hollandske storklub Ajax fra Amsterdam for en rekordstor sum. Læs mere her: 

Kl. 17.00 - RYGTE - Cheftræner Freyr Alexandersson fortæller til bold.dk som reaktion på rygter om et kommende bud på Brøndbys Simon Hedlund, at svenskeren "er en meget interessant spiller". Så har man heller ikke sagt hverken for lidt eller for meget.

Kl. 16.25  - RYGTE- Ifølge The Telegraph, har Newcastle budt 250 millioner kroner for Chelseas stortalent Lewis Hall, der ellers havde været tæt på at underskrive en seksårig kontraktforlængelse med de blå. Men pengene er for fristende, Chelseas økonomiske situation taget i betragtning.

Kl. 14:43 - BEKRÆFTET - Efter mange spekulationer om Crystal Palaces Michael Olise og hans fremtid, især med et stærkt link til Chelsea, har han besluttet at gå efter den uventede beslutning om at forlænge på Selhurst Park i yderligere fire år.

Kl. 9:48 - RYGTE - BT erfarer at AaB-angriberen Louka Prip fortsætter karrieren i tyrkiske Konyaspor.

Kl. 09:45 - RYGTE - Liverpool skulle eftersigende lave lavetjek på Stuttgarts japanske landsholdsanfører Wataru Endo. Den 30-årige japaner vil i givet fald det lykkedes for Liverpool denne gang, blive klubbens tredje sommerindkøb.

16.august

Kl. 18.29 - RYGTE - I følge en række meder er Hugo Lloris (36) tæt på at finde en ny klub. Efter at være blevet erstattet som Tottenhams første-keeper i sommeren, ser det nu som om den tidligere verdensmester flytter videre til Lazio i Serie A. 

Kl. 16.00 - BEKRÆFTET - Kim Aabech er nok fyldt de 40 år, men han nægter at stille støvlerne helt endnu. Den elegante playmaker erstatter Avarta med GVI (Gentofte-Vangede Idrætsforening), som spiller i Københavnsserien. Det fortæller bold.dk.

Kl. 15.10 - BEKRÆFTET - Som det blev antydet i går, så er Renato Sanchez og Leandro Paredes landet hos José Mourinho og Rasmus Nissen Kristensen i AS Roma. Argentinske Paredes er ikke uvant med klubben, som han spillede for fra 2014-17.

Kl. 13.06 - RYGTE - Ifølge den tyrkiske journalist Yagız Sabuncuoglu og Fabrizio Romano er Galatasaray blevet enige med Chelsea om en aftale med Hakim Ziyech. Ziyech har tidligere været rygtet til både saudiske himmelstrøg samt til PSG.

Kl. 07.32 - RYGTE  - Chelsea har indgået en aftale om at købe den belgiske midtbanespiller Romeo Lavia (19) fra Southampton. BBC rapporterer, at Chelsea og Southampton er enige om en pris på 53 millioner pund (394 millioner kroner) for teenageren. Lavia skrev under for Manchester City i 2020, men spillede kun to kampe for klubben, før han kom til Saints i juli 2022 for 10,5 millioner pund.

15. august

Kl. 20.31 - BEKRÆFTET - Fodboldklu.bben Al-Hilal fra Saudi-Arabien har tirsdag præsenteret Neymar i klubbens trøje i en video på sociale medier. Læs hele historien her: 

Kl. 18.18 - RYGTE - Chuba Akpom, med en fortid i Arsenal, er snublende tæt på at skifte til Ajax fra Middlesbrough, skriver Sky Sports tirsdag. Det skulle dreje sig om en transfer til en værdi af cirka 100 millioner kroner. 

Kl. 18.13 - RYGTE -  Renato Sanches og Leandro Paredes er begge på vej fra PSG til AS Roma, skriver flere italienske medier. Paredes ankommer på en fast transfer, mens Sanches har en frikøbsklausul inkluderet i det lån, han ankommer til Rom på. 

Kl. 16.03 - RYGTE - Mere Chelsea. Den engelske offensive midt/højre kant Michael Olise er tæt på at skifte fra Crystal Palace til karrusselen på Stamford Bridge. Det skriver den franske fodboldjournalist Fabrice Hawkins. Summen, der er aftalt, skal være i omegnen af 280 millioner kroner.

Kl. 15.35 - Bekræftet Der er godt gang i målmandskarussellerne. Også Real Madrid har hentet en målmand på leje, Som forventet er det Kepa, der kommer til klubben som lappeløsning sæsonen ud, efter Thibaut Courtois er blevet slemt knæskadet.

Kl. 15.39 - Bekræftet Arsenal har efter længere tids tovtrækkeri med Brentford hentet deres spanske målmand David Raya sæsonen ud på leje. Det fortæller klubben på sin hjemmeside. Der er indbygget option på at tilknytte spanieren permanent, når sæsonen er ovre.

Kl. 11.37 - RYGTE - Chelsea er slet, slet ikke færdige med at handle, tyder det på. 19-årige Romeo Lavia fra Southampton har længe været nævnt som en ønskespiller i Liverpool, men Chelsea er ved at forberede et bud på 450 millioner kroner for den belgiske midtbanemand. Det fortæller Fabrizio Romano tirsdag.

Kl. 10.40 - RYGTE - Viborgs 20-årige højreback Anton Gaaei har før været rygtet til Ajax, og det nærmer sig et reelt tilbud fra Ajax. Gaaei vurderes til at ville koste omkring 30 millioner kroner, hvilket vil være ny rekord i Viborg.

14. august

Kl. 18.40 - RYGTE- Den evige enfant terrible Marko Arnautovic er på vej tilbage til Inter, hvor han også var på leje for 13 år siden. Angriberen, som Zlatan Ibrahimovic engang hævdede, var endnu mere tosset end sig selv, og som østrigeren selv hævdede, at han var bedre end, er på nippet til at forlade Bologna for en sum i omegnen af 75 millioner kroner. En fin sum for en 34-årig, der dog stadig kunne bidrage med 25 mål i de 58 kampe, han har spillet for Bologna. 

Kl. 18.30 - RYGTE - Mikael Anderson viste sig fornemt frem i AGFs kampe mod Club Brügge, og de var i forvejen varme på at tilknytte islændingen. Dermed tyder meget på, at belgierne nærmer sig et reelt bud på den offensive midt, og det kan vise sig meget svært for De Hviie at sige nej til. Det skriver den islandske sportsjournalist Orri Rafn Sigurdarson.

Kl. 15:18 - RYGTE - West Ham ønsker at slå fangarmene i den tidligere FC Nordsjælland-spiller Mohammed Kudus. Den nuværende Ajax-spiller brød igennem på den store scene i sidste sæson. I den nuværende sæson er det også blevet til scoring i sæsonens første kamp for ghaneseren.

Kl. 14.21 - RYGTE - Den brasilianske angriber Neymar er på vej til Saudi-Arabien, efter at Pro League-holdet Al Hilal har indgået en to-årig aftale med Paris St Germain. Det rapporterede saudiske statsmedier mandag. Læs hele artiklen her: 

Kl. 11.11 - BEKRÆFTET - FC København har sikret sig den norske landsholdsspiller Birger Meling. Det skriver klubben mandag formiddag på sin hjemmeside. Læs hele artiklen her: 

Kl. 8:20 - RYGTE - Så nærmer vi os enden på et af de største transfer-dramaer i denne off-season. Moises Caicedo er i følge Fabrizio Romano klar for Chelsea på en aftale der læber frem til 2032.

Kl. 8:15 - RYGTE - Efter at have solgt Victor Kristiansen i vinters, har FC København været i markedet efter en venstre back. Nu virker det til at han er fundet. 28-årige Birger Meling skulle være landet i København, for at forhandle en overgang fra Rennes til de danske mestre på plads. Den norske landsholdsspiller menes at koste omkring 15 mio. kroner.