Tennis Tracker: Hjemmefavorit taber til førstegangsvinder i Hamborg

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Hjemmefavorit taber til førstegangsvinder i Hamborg

Opdateret
De tyske fans havde håbet på en sejr til deres teenageåbenbaring, Noma Noha Akugue, men sådan skulle det ikke gå lørdag i Hamborg.
De tyske fans havde håbet på en sejr til deres teenageåbenbaring, Noma Noha Akugue, men sådan skulle det ikke gå lørdag i Hamborg.Profimedia
Efter at regnen forsinkede spillet fredag, vil Iga Swiatek og Polish Open håbe på mere gunstige vejrforhold i dag. I mellemtiden er der semifinaler i Atlanta og Hamborg med Taylor Fritz og Alexander Zverev i aktion.

Kl. 17:21 - Laslo Djere er finaleklar i Hamborg. Den 28-årige serber var sikker mod Zhizhen Zhang i kvartfinalen, hvor serberen vandt med 6-3, 6-2

Kl. 16:01 - I Warszawa er Yanina Wickmayer klar til semifinalerne. Den 33-årige belgier fik skovlen under den 31-årige brite Heather Watson, som blev slået med 6-4, 6-3. I semifinalen møder Wickmayer nu verdensetter Swiatek.

Kl. 15:30 - Det blev ikke til, den for hjemmepublikum håbede sejr, til teenageren Noma Noha Akugue i Hamborg. I stedet blev det til sejr for 32-årige Arantxa Rus, der i to sæt vandt 6-0, 7-6(3) og dermed sikrede sig titlen i Hamborg. Det var Rus' allerførste WTA-sejr i karrieren og med den flotte præstation kravler hun samtidig op i top 50 på verdensranglisten.

Se højdepunkter fra Arantxa Rus' sejr i Hamborg.
Flashscore

Kl. 15:06 - Det er en potentielt travl dag for verdensetter Iga Swiatek hjemme i Polen. Foran hjemmepublikum i Warszawa spiller hun to kampe, og den første af dem er endt med en sejr over den tjekkiske teenager Linda Noskova. Swiatek var aldrig i problemer og sejrede 6-1, 6-4

Sådan forløb det, da Iga Swiatek slog den tjekkiske teenager Linda Noskova.
Flashscore

Kl. 13:25 - Laura Siegemund er klar til semifinalerne i den polske hovedstad, Warszawa. Den 35-årige veteran slog Lucrezia Stefanini i tre sæt med cifrene 7-6(5), 5-7, 6-3 i en fantastisk kamp, der varede næsten tre og en halv time. Siegemund vil allerede senere på dagen være i aktion igen, når hun møder jævnaldrende Tatjana Maria, der tidligere i turneringen slog danske Clara Tauson ud. 

Kl. 8:19 - I et andet kvartfinaleopgør i Atlanta overraskede Ugo Humbert ved at slå Alex De Minaur i to sæt med cifrene 7-6(4), 6-3

Ugo Humbert overraskede med en sejr over Alex De Minaur i Atlanta.
Flashscore

Kl. 8:14 - I nat fik Aleksandar Vukic skovlen under en af Wimbledons helt store historier, amerikanske Chris Eubanks, i ATP-turneringen i Atlanta. Førstnævnte sejrede 6-2, 6-4 og er nu klar til semifinalen.

Kl. 7:00 - Goddag og velkommen til lørdages ATP- og WTA-turneringer med Flashscore.

Ugen går på hæld, og det samme gør turneringerne rundt om i verden. I mændenes semifinaler møder Alexander Zverev den unge franskmand Arthur Fils i Hamborg, og i en ren amerikansk affære i Atlanta tager Taylor Fritz imod JJ Wolf.

På WTA-touren møder verdensranglistens nummer et, Iga Swiatek, den tjekkiske teenager Linda Noskova i en kvartfinale, der blev flyttet efter gårsdagens udsættelse på grund af regn.