Tennis Tracker: Djokovic møder Medvedev i US Open-finalen - Sabalenka ny verdensetter

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Djokovic møder Medvedev i US Open-finalen - Sabalenka ny verdensetter

Opdateret
Djokovic vandt sidst US Open i 2018.
Djokovic vandt sidst US Open i 2018.Reuters
Den sidste dag i US Open er kommet! Det har været en vanvittig turnering indtil videre, Coco Gauff har lige vundet kvindernes udgave efter at have besejret Aryna Sabalenka. Følg med, når vi giver dig det seneste her på vores Flashscore Tennis Tracker.

Kl. 18:50 - Finalen mellem Novak Djokovic og Daniil Medvedev nærmer sig med hastige skridt. Den serbiske verdensetter er favorit til opgøret, men Medvedev er en af de bedste spillere til at spille på hardcourt-underlaget. Det fik Djokovic at mærke i 2021, da Medvedev blæste ham ud af arenaen i US Open-finalen med en overbevisende sejr på 6-4, 6-4, 6-4. 

Selvom Djokovic har overhånden i de indbyrdes opgør, så kan Medvedev til tider drille den serbiske verdensstjerne. Senest gjorde han det i deres seneste møde i marts, da Medvedev vandt ved ATP-turneringen i Dubai, som i øvrigt også spilles på hardcourt.

Seneste indbyrdes opgør
Seneste indbyrdes opgørFlashscore

Kl. 14.03 - Aryna Sabalenkas forsøg på at afslutte året med sin anden Grand Slam-titel faldt fra hinanden i US Open-finalen lørdag, men den kommende verdensetter sagde, at hun vil få både trøst og motivation fra sin høje placering på verdensranglisten.

Sabalenka vil nemlig overhale polske Iga Swiatek, når den nye rangliste opdateres på mandag, og hviderusseren indrømmede, at hendes nye status vil hjælpe med at lette smerten over hendes US Open-finalenederlag til den amerikanske teenager Coco Gauff.

"Ja, det er nok derfor, jeg ikke er super deprimeret lige nu," sagde Sabalenka, da hun blev bedt om at reflektere over at blive verdens nummer et for første gang.

Kl. 08:10 - Novak Djokovic jagter sin 24. Grand Slam-titel, når han møder Daniil Medvedev i en gentagelse af 2021-finalen, hvor russeren sejrede.

Deres opgør følger afslutningen på kvindernes turnering, hvor Coco Gauff vandt sin første US Open- og Grand Slam-titel nogensinde, da hun formåede at slå Australian Open-vinderen og den kommende verdensetter Aryna Sabalenka 2-6, 6-3, 6-2.