Medvedev inden US Open-finale: "Jeg skal hæve mit niveau mod Djokovic"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Medvedev inden US Open-finale: "Jeg skal hæve mit niveau mod Djokovic"
Opdateret
Medvedev vandt US Open i 2021
Medvedev vandt US Open i 2021
Reuters
Daniil Medvedev forventer, at Novak Djokovic vil være i topform i søndagens US Open-finale, men den tredjeseedede russer tilføjer, at han vil forsøge at levere sin "bedste udgave af sig selv nogensinde" for at slå den 23-dobbelte Grand Slam-mester.

Medvedev vandt 7-6(3), 6-1, 3-6, 6-3 i en fascinerende kamp, der afsluttede topseedede Carlos Alcaraz' regeringstid som Flushing Meadows-mester, og russeren lægger op til en omkamp af sin succesrige 2021-finale mod Djokovic.

Djokovic jagter en fjerde US Open-titel, som vil bringe ham på niveau med Margaret Courts rekord på 24 Grand Slams, og en god portion hævn over Medvedev.

"Han (Djokovic) er altid bedre end den forrige gang, han spiller. For eksempel slog jeg ham i US Open-finalen og han slog mig så i Bercy (Paris Masters) i en fantastisk kamp. Carlos slog ham i Wimbledon, Djoko slog ham i Cincinnati," sagde Medvedev til journalister.

"Novak vil være sin bedste udgave på søndag, og jeg er nødt til at være den bedste udgave af mig selv nogensinde, hvis jeg vil forsøge at slå ham.

"Novak, når han taber, er aldrig den samme bagefter. Han har bare en særlig mentalitet. Så jeg er nødt til at være klar over det, velvidende at han vil være 10 gange bedre, end han var i kampen før. Og hvis jeg vil slå ham, er jeg nødt til at være 10 gange bedre, end jeg var i kampen før."

Medvedev sagde dog, at han ville holde sig til sin rutine før kampen mod Djokovic.

"Jeg vil gøre alt det samme. Det er mental forberedelse, hvor fortæller dig selv, at du vil kæmpe til det sidste og at du vil vinde, og det er sådan, du skal være under finalen i en Grand Slam," sagde han.

Medvedev sagde, at sejren over Alcaraz var et selvtillidsboost, men erkendte, at han ville blive "helvedes skuffet", hvis han tabte finalen på trods af et succesfuldt løb i New York.

"At vide, at jeg er i stand til at gøre det på den store scene, giver mere selvtillid," tilføjede Medvedev.

"Man ved, at man kan gøre det igen. Man har lyst til at gøre det igen. Man vil gerne føle den succes igen."