Travl tennis-fredag: Holger Rune møder Daniil Medvedev og spiller double

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Travl tennis-fredag: Holger Rune møder Daniil Medvedev og spiller double
Holger Rune får noget at se til fredag eftermiddag og aften, når han både skal spille single og double.
Holger Rune får noget at se til fredag eftermiddag og aften, når han både skal spille single og double.
VALERY HACHE/AFP
Holger Rune spiller efter planen hele to kvartfinaler ved Monte Carlo Masters fredag.

Først og fremmest møder den snart 20-årige dansker Daniil Medvedev i et singleopgør om en plads i semifinalerne. Det bliver første møde nogensinde mellem de to.

Det står klart, efter at russeren sent torsdag aften slog Alexander Zverev 3-6, 7-5, 7-6 i en omskiftelig og lang ottendedelsfinale, hvor han i den afgørende tiebreak afværgede to matchbolde.

Opgøret blev udskudt til lidt over klokken 20 på grund af en regnpause tidligere på dagen, da verdensetteren Novak Djokovic overraskende tabte til italienske Lorenzo Musetti.

Det betød, at mørket for længst var faldet på, og jakker og huer var fundet frem på tilskuerpladserne, da Medvedev kæmpede sig tilbage efter at have været bagud med et sæt og nede med 4-5 i tyskerens serv i andet sæt.

9-7 endte den afgørende tiebreak i tredje sæt.

Rune brugte en del færre kræfter torsdag. Italienske Matteo Berrettini trak sig således med en skade godt fire timer før det planlagte møde mellem ham og Rune.

Danskeren får til gengæld en meget travl fredag.

Holger Rune er nemlig også fortsat med i doubleturneringen sammen med Taylor Fritz. Parret står til at spille kvartfinale mod kroatiske Ivan Dodig og amerikanske Austin Krajicek fredag.

Runes opgør mod Medvedev skal spilles som det tredje på Court Rainier, hvor spillet starter klokken 11. Det vil sige, at det næppe kommer i gang før en gang ud på eftermiddag.

Samtidig er doubleopgøret med Fritz, der spiller anden singlekamp mod Stefanos Tsitsipas på Court Rainier, programsat som det fjerde og sidste på Court des Princes, hvor man også går i gang klokken 11.

Arrangøren har dog tilføjet ud for Fritz og Runes doublekamp, at den "afvikles efter et passende hvil".