Paula Badosa trækker sig fra Roland Garros grundet slem skade

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Paula Badosa trækker sig fra Roland Garros grundet slem skade

Paula Badosa under Rome Masters
Paula Badosa under Rome MastersAFP
Paula Badosa (25) kommer ikke til at spille i år på Roland Garros' grusbanerne. Den spanske tennisspiller har bekræftet, at hun pådrog sig et stressbrud i en ryghvirvel i Rom, hvilket forhindrer hende i at deltage i Paris.

Efter at nyheden om, at Rafa Nadal (36) ikke ville være til stede i den anden Grand Slam i 2023, officielt, kommer endnu et slag for de spanske fans. Paula Badosa vil være fraværende i kvindernes turnering på Roland Garros på grund af en rygskade.

Helt konkret lider den 25-årige tennisspiller af et stressbrud i sin L4-hvirvel. Desværre vil dette tilbageslag påvirke resten af hendes sæson betydeligt, da det forventes at tage mellem to og tre måneder , før hun er klar igen. Hun vil således gå glip af Wimbledon og måske US Open.

Badosa var heller ikke i stand til at spille ved Australian Open, da hun ved den lejlighed led af problemer med låret. Nu kommer problemet fra rygsøjlen på et tidspunkt, hvor hun begyndte at blive bedre og bedre spillende.

Paula Badosa er ked af situationen og har skrevet følgende på sine sociale medier: "Da alt så ud til at være i orden, kom der dårlige nyheder igen lige før starten på en Grand Slam-turnering. Ved turneringen i Rom pådrog jeg mig et stressbrud i rygsøjlen. Det var en meget hård nyhed efter en så svær start på året med skader. Det kommer til at holde mig ukampdygtig i et par uger. Tak til alle jer, der altid er med mig. Jeg vil holde jer orienteret. P.", fortæller hun.