Aneke Rune: "Holgers kæreste kan vi ikke bruge som undskyldning"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Aneke Rune: "Holgers kæreste kan vi ikke bruge som undskyldning"

Det er ikke ting uden for banen, der forstyrre Rune, mener hans mor.
Det er ikke ting uden for banen, der forstyrre Rune, mener hans mor.Pierre Albouy/Reuters/Ritzau Scanpix
Holger Rune er blevet kæreste med den hollandsk-italienske influencer Caroline Donzella, men hun har ikke haft nogen betydning for tennisstjernens formdyk i efteråret.

Det mener Holger Runes mor og manager, Aneke Rune, og erkender i samme ombæring, at hun selv har tænkt tanken.

"Det tænker man selvfølgelig over. Fordi man tænker: "Hvad er kommet ind af nyt? "Hvad er der gjort anderledes, i forhold til hvad vi plejer?", siger Aneke Rune til Ekstra Bladet.

Analysen er dog, at Rune også før sit forhold til Caroline Donzella havde kriser - blandt andet sidste år efter French Open og som junior.

"Hvis hun havde været superkrævende og ville have hans opmærksomhed hele tiden, så skulle jeg nok melde ud. Men sådan er det ikke. Det kan vi ikke bruge som undskyldning," siger Aneke Rune.

Holger Rune tabte fra midten af juli og frem til sidste uge 10 af 11 kampe, og tennisekspert hos Eurosport Michael Mortensen har luftet tanken om, at kæresten kan have betydning.

"Det fylder noget, selv om han siger, det ikke gør. De fleste husker, hvordan det er at få sin første kæreste. Tankerne er et andet sted, og det gør måske ikke lige så ondt at tabe en kamp. Sådan er livet, og man er nødt til at tage stilling til livet på godt og ondt," sagde Mortensen i sidste uge til Ritzau.

Rune fik brudt sin negative stime med tre sejre i ATP-turneringen i Basel i sidste uge, inden han tabte til Felix Auger-Aliassime i sin semifinale.

Onsdag aften tager han hul på sit titelforsvar i ATP 1000-turneringen Paris Masters, når han møder østrigeren Dominic Thiem i anden runde.