Rune leger kampdag med maratontræning efter Monfils-afbud

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Rune leger kampdag med maratontræning efter Monfils-afbud
Rune får ikke lov at sidde stille, bare fordi han ikke spiller kamp.
Rune får ikke lov at sidde stille, bare fordi han ikke spiller kamp.
Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix
Holger Rune skulle torsdag aften have spillet anden runde-kamp i French Open mod Gäel Monfils, men den bliver ikke til noget, da franskmanden sent onsdag aften meldte afbud med en håndledsskade.

Dermed ender Rune med at have tre kampfridage, før han lørdag skal i aktion i tredje runde.

For at undgå rod i den mentale rytme prøver Rune-lejren at få torsdagen til at minde om en kampdag.

Normalt træner Rune i én eller halvanden time på en kampfridag under en grand slam-turnering, men torsdag blev mængden skruet op til to og en halv time i den parisiske hede.

"Vi har forsøgt at gøre dagen så kampagtig som mulig, så det ikke bare bliver en hvilken som helst dag og for at undgå at komme for meget ud af rytme, når man på Roland Garros normalt har kamp hveranden dag," fortæller Aneke Rune.

"Vi har haft to forskellige hittingpartnere på til to forskellige ting, så den ene ikke blev kørt træt, så Holger får lidt en overdosis i dag. Forinden trænede han en times fysisk træning, og efter træning får han isbad, frokost og recovery, lidt som var det en kampdag."

Rune afsluttede sin træning med at spille dueller oppe i servefelterne med træner Patrick Mouratoglou, og stemningen var høj, og grinene mange mellem boldene.

Det kan da heller ikke udelukkes, at Rune sidst på eftermiddagen retter øjnene mod bane 13, hvor hans næste modstander findes i opgøret mellem argentineren Genaro Alberto Olivieri og italieneren Andrea Vavassori.

De rangerer som henholdsvis nummer 231 og 148 på verdensranglisten.