Novak Djokovic revser 'respektløst' publikum i Paris

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Novak Djokovic revser 'respektløst' publikum i Paris
Novak Djokovic irettesætter "respektløst" publikum i Paris
Novak Djokovic irettesætter "respektløst" publikum i Paris
Profimedia
Efter at være nået til ottendedelsfinalerne ved French Open beklagede Novak Djokovic sig i utvetydige vendinger over publikum i Paris. Fansene var "respektløse", sagde serberen, som havde givet tilskuerne på Court Philippe Chatrier en sarkastisk klapsalve, mens de buhede af ham i en behandlingspause.

"Nogle gange synes jeg, at hvis nogen ikke viser respekt, så fortjener det et svar," sagde Djokovic og forklarede sin handling. "Det er individuelle grupper, der gør det og buher af dig for enhver handling. Det forstår jeg ikke," sagde Djokovic.

De normalt meget følelsesladede og af og til usportslige fans i Paris skaber altid problemer i disse dage. En dag før Djokovic fik amerikaneren Taylor Fritz allerede tilskuernes utilfredshed at føle, efter at han havde slået den sidste tilbageværende franskmand Arthur Rinderknech ud af turneringen.

Taylor Fritz allerede i clinch med publikum

"Jeg elsker jer, gutter. Tak skal I have!" sagde Fritz sarkastisk, da fansene gjorde hans interview på banen efter kampen næsten umuligt med deres øredøvende piften og buh-råb. "Publikum var bare så fantastisk, det var det, der drev mig. De heppede så meget på mig, at jeg virkelig ønskede at vinde," spøgte Fritz, som gentagne gange havde sat sin pegefinger til læberne forinden.

Elina Switolina tiltrak sig også nogle fans' utilfredshed fredag. Som forventet nægtede ukraineren at give sin modstander, russeren Anna Blinkova, det obligatoriske håndtryk ved nettet for at sende et signal mod krigen i Ukraine - hvilket også blev kvitteret af nogle tilskuere med buh-råb.