Tennis Tracker: Alcaraz. Medvedev og Zverev klar til semifinaler i Torino

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Alcaraz. Medvedev og Zverev klar til semifinaler i Torino

Opdateret
Alcaraz møder Medvedev i dag
Alcaraz møder Medvedev i dagReuters
Pladserne til den ultimative kamp i ATP Finals er på højkant, når spillerne går på banen i Italien. Følg med, når vi giver dig det seneste på vores Flashscore Tennis Tracker.

Kl. 22:21 - Den sidste gruppekamp havde nogen reel betydning eftersom Alexander Zverev allerede havde kvalificeret sig til semifinalerne og Andrej Rublev havde udspillet sin rolle. Men Zverev endte med at bekræfte sin gode form ved at vinde kampen 6-4, 6-4. 

Andrej Rublev - Alexander Zverev
Livesport

Kl. 19.03 - Clara Tauson har trukket sig fra sin kvartfinale i en ITF-turnering i Luxembourg.Det fremgår af ITF's hjemmeside.

Den 20-årige dansker var som nummer 85 på verdensranglisten førsteseedet i turneringen og skulle fredag aften have mødt belgieren Hanne Vandewinkel, der er nummer 371 på verdensranglisten. Læs hele historien her: 

Kl. 16.04: Russeren Daniil Medvedev vandt otte partier, men man sad hele kampen med følelsen af, at Carlos Alcaraz havde fuldt styr på tingene, da spanieren kvalificerede sig til semifinalen ved sæsonfinalen i Torino med en sejr på 6-4, 6-4.

Kl. 14.04: Holger Runes 2023-sæson sluttede sent torsdag aften i ATP Finals i Torino, men planlægningen til d

en kommende sæson er i fuld sving. Fredag bekræfter Holger Runes mor og manager, Aneke Rune, at samarbejdet med træner Boris Becker kommer til at fortsætte i 2024, endda på et intenst niveau. Læs hele historien her: 

- Boris kommer til at rejse med til næsten alt. Vi har en endelig schedule i næste uge, oplyser Aneke Rune i et skriftligt svar til Ritzau.

Kl. 08:43 - Carlos Alcaraz åbner den spændende dag mod Daniil Medvedev, før Andrey Rublev støder sammen med Alexander Zverev.

Det er sidste chance for at spille sig videre til semifinalerne ved sæsonfinalerne i Torino, hvor Jannik Sinner og Novak Djokovic allerede har kvalificeret sig til semifinalen.