Holger Rune ærgrer sig over glippet brud i nederlag til Sinner: "Jeg havde min chance"

Holger Rune missede akkurat semifinalen.
Holger Rune missede akkurat semifinalen.Guglielmo Mangiapane/Reuters/Ritzau Scanpix
Danske Holger Rune ærgrer sig over, at han ikke fik udnyttet en breakbold, da tennisspilleren torsdag var foran 4-3 i tredje og afgørende sæt mod Jannik Sinner.

Det siger han efter kampen, der efter italienerens sejr blev hans sidste ved ATP Finals i år, til TV 2 Sport.

"Jeg havde min chance, men jeg formåede ikke at tage den. Jeg havde en breakbold ved 4-3 i tredje sæt på en andenserv med fordel til mig selv. Hvis jeg havde fået det break, så havde jeg med stor sandsynlighed kunnet serve kampen hjem," lyder det.

"Men igen, han formåede at holde ved og lavede nogle gode server bagefter og kørte så videre på momentum."

Den 20-årige dansker tabte med cifrene 2-6, 7-5, 4-6 i den afgørende gruppekamp.

Runes server sad ikke i skabet fra kampens start, og det blev straffet hårdt af Sinner.

Især andenserverne var af meget blandet kvalitet, og da der var en del af dem, snuppede en tændt Sinner danskerens to første servepartier og bragte sig foran 4-0 uden de store problemer.

Sinner havde opbakning fra 12.000 tilskuere i Torino, der undervejs også gav danskeren en pibekoncert efter en længere diskussion med kampens dommer.

Rune fik i første sæt aldrig fat i 22-årige Sinners stærke første- og andenserver. Danskeren rettede dog op på det, og med det ændrede kampen karakter til at blive både tæt og dramatisk.

Det var første gang, at den unge dansker var med ved ATP Finals, og han kan se tilbage på en god præstation og et nederlag i tre sæt til verdensetteren Novak Djokovic, en sejr efter kun tre partier mod en skadet Stefanos Tsitsipas samt nederlaget til Sinner.