Holger Rune efter forløsende sejr i Basel: Jeg hævede mit niveau meget

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Holger Rune efter forløsende sejr i Basel: Jeg hævede mit niveau meget

Holger Rune har muligvis fået en lille genrejsning efter flot comeback.
Holger Rune har muligvis fået en lille genrejsning efter flot comeback.HECTOR RETAMAL/AFP
Med sin nye træner, Boris Becker, på tribunen viste Holger Rune tirsdag stor moral, da han slog serberen Miomir Kecmanovic i tre sæt ved ATP-turneringen i Basel.

Efter et skidt første sæt var Rune nede med 3-4 og et servegennembrud i andet sæt, men fik vendt kampen til sin første sejr i knap en måned.

1-6, 7-5, 6-3 vandt han.

- Det var ikke så godt i starten, men det sluttede på den bedst tænkelige måde. Jeg formåede at hæve mit niveau meget og accepterede, at det ville blive svært, og så var jeg super glad for, hvordan jeg tøjlede alle mine følelser, siger Rune.

Den 20-årige dansker havde svært ved at få sit spil til at fungere i første sæt og lavede mange uprovokerede fejl, men da han brød til 4-4 i andet sæt, var det, som om der tændte en ild i ham.

"Jeg begyndte at tro mere på mine slag og mindede mig selv om, hvad jeg er i stand til. Jeg forsøgte at hæve mit niveau, blive i kampen og spille bedre," siger Rune om vendepunktet.

Rune møder i anden runde den 22-årige argentiner Sebastian Baez, der er nummer 29 i verden, og en sejr vil lune i forhold til at kvalificere sig til sæsonfinalen, ATP Finals, i Torino i november.

Rune ligger lige nu til at tage den ottende og yderste billet.

"Det er helt sikkert spændende, men mest af alt er jeg glad for, hvordan jeg afsluttede denne kamp. Jeg vil til Torino på den måde og ikke ved at spille som i første sæt. Jeg skal tilbage til mit spil og bygge på derfra," siger Rune.

Rune er seedet som nummer et i turneringen i Basel, som han sidste år nåede finalen i. Her tabte han til canadieren Felix Auger-Aliassime.