Zverev giver sygdom skylden for energitab i Australian Open-nederlag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Zverev giver sygdom skylden for energitab i Australian Open-nederlag

Zverev led et hjerteskærende tab til Medvedev
Zverev led et hjerteskærende tab til MedvedevReuters
Alexander Zverev udtaler, at hans energi begyndte at svigte midtvejs i hans femsæts Australian Open-semifinalenederlag til Daniil Medvedev fredag og gav en sygdom skylden efter hans sejr over Carlos Alcaraz i sidste runde.

Zverev var to point fra en sejr efter at have ført 5-4 i fjerde sæts tiebreak , før han tabte 5-7, 3-6, 7-6(4), 7-6(5), 6-3, men tyskeren udtaler, at hans problemer begyndte tidligere.

"I slutningen af andet sæt begyndte jeg at miste energi. Jeg begyndte ikke at føle mig så frisk længere," sagde Zverev til journalisterne. "Jeg blev lidt syg efter Alcaraz-kampen med lidt feber, så det hjalp ikke på restitutionen, og jeg spillede en del.

"Mod ham (Medvedev) er det umuligt at spille, når man ikke er der 100% fysisk, for han er bogstaveligt talt en, der ikke giver dig noget som helst. Han får dig til at arbejde for hvert eneste point, og når du ikke rigtig kan gøre det længere, bliver det svært. Jeg var tæt på i tredje og fjerde sæt, men jeg var ikke længere den samme spiller, som jeg var i de to første sæt. Jeg hang bare på."

Der var mange frustrerende øjeblikke for Zverev i løbet af kampen, blandt andet et, hvor han smadrede nettet med sin ketsjer ved stillingen 2-2 i afgørende sæt efter at have misset en flugter.

Han blev også spurgt om sit nederlag efter at have været to sæt oppe i US Open-finalen i 2020 til Dominic Thiem, men sagde, at fredagens nederlag var anderledes.

"Det er mere frustrerende, at jeg ikke følte mig 100 % fysisk. Det tog chancen fra mig," sagde Zverev."Jeg tabte på grund af min fysiske tilstand, ikke på grund af tennis."

Han sagde, at en kommende retssag i Tyskland om anklager for fysisk mishandling ikke havde påvirket hans koncentration.

Zverev, som afviser beskyldningerne, skal for en domstol i Berlin den 31. maj anklaget for at have mishandlet sin tidligere kæreste.

"Jeg har sagt det før: Enhver, der har et nogenlunde IQ-niveau, forstår, hvad der foregår," sagde Zverev.

"Jeg håber, at de fleste af jer gør det. Jeg har det fint med det."