Tennis Tracker: Kasatkina og Rybakina klar til finale i Abu Dhabi

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Kasatkina og Rybakina klar til finale i Abu Dhabi

Opdateret
Daria Kasatkina er i semifinalen i Abu Dhabi
Daria Kasatkina er i semifinalen i Abu DhabiAFP, Flashscore
Endnu en travl tennisuge nærmer sig sin afslutning med turneringer i Cordoba, Marseille, Dallas, Abu Dhabi og Cluj-Napoca. Nu gælder det semifinalerne flere steder.

Kl. 21:19  - Grigor Dimitrov er sammen med Ugo Humbert i søndagens Marseille-finale, efter at bulgareren slog Karen Khachanov i tre sæt med 6-7, 6-4, 7-6 i en spændende tre timers tenniskamp.

Kl. 18:49  - Topseedede Hubert Hurkacz er blevet slået ud i semifinalen i Marseille, hvor hjemmebanefavoritten Ugo Humbert vandt en imponerende sejr på 6-4, 6-4.

Kl. 17:25 - Rybakina klarede det! Med cifrene 6-0, 4-6, 6-2 slår kazakheren i overbevisende stil sin nemesis ud. Samsonova havde været sejrende i de foregående, fire opgør.

Kl. 17:08 - I Rumænien har Ana Bogdan kæmpet sig forbi Jaqueline Cristian med 6-3, 3-6, 6-4 og er nu i sin anden WTA-finale nogensinde.

Kl. 17:05 - Vi er røget ud i tredje sæt i den anden semifinale mellem Elena Rybakina, der spiller mod en, hun aldrig har vundet over, nemlig Liudmila Samsonova. Hun er godt på vej til at gøre det i dag og nå finalen mod Kasatkina i Abu Dhabi, da det aktuelt står 4-2.

Kl. 15:22 - Daria Kasatkina endte med at trække sig sejrrigt ud af den spændende semifinale mod Beatriz Haddad Maia. Russeren vandt første sæt 6-3, hvorefter den rutinerede brasilianer vandt andet sæt med 6-4. Derfor skulle kampen afgøres i i tredje sæt, og det endte sågar i tiebreak. Her var Kasatkina stærkest og vandt tiebreaken med 7-2.

Kl. 14:55 - Caroline Wozniacki vender tilbage i løbet af februar. Den rutinerede danske tennisdronning har nemlig takket ja til et wildcard, der gør, at hun skal deltage ved WTA-turneringen i San Diego, der starter om to uger.

Kl. 10:56  - Der var et chok i Dallas i nat, hvor topseedede Frances Tiafoe (26) tabte til Marcos Giron (30), som leverede en inspirerende præstation og vandt 6-1, 6-4.

Et andet sted i lodtrækningen gik verdens nummer 16 Ben Shelton (21) og Adrian Mannarino (35) videre til semifinalerne.