Team Esbjerg i direkte duel førsteplads i CL-gruppe med formstærke franskmænd

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Team Esbjerg i direkte duel førsteplads i CL-gruppe med formstærke franskmænd

Team Esbjerg i direkte duel førsteplads i CL-gruppe med formstærke franskmænd
Team Esbjerg i direkte duel førsteplads i CL-gruppe med formstærke franskmændProfimedia
Tre runder resterer i gruppespillet i EHF Champions League Women, og alt er helt lige i toppen af gruppen. Team Esbjerg og Metz Handball ligger á point og har lignet de to bedste hold i puljen med kun to nederlag hver. Men søndag vil en sejr betyde meget mere end to point, da sejrsherren står med gode kort til at få førstepladsen i puljen.

De to hold mødte hinanden senest tilbage i efteråret, hvor det blev til en Team Esbjerg-sejr på 29-27. Af den grund vil en uafgjort være til dansk fordel, da de vil være bedst indbyrdes og dermed beholde førstepladsen trods samme pointantal. 

Men en sejr mod en direkte konkurrent betyder også et to points forspring, og derfor vil det selvfølgelig være at foretrække. Men det er meget få hold, der er lykkedes med at vinde over Metz i Frankrig. Kun Ikast har gjort det i denne sæson, så derfor bliver det en af de største

opgaver for Team Esbjerg i denne sæson.

"Det er en af de sværeste kampe hen over sådan et år, for det er ikke mange point Metz smider på hjemmebane. Det er også kampen om førstepladsen i puljen, så der er mange ting på spil, og det hold, som tager sejren, står ret godt til vinde puljen", siger cheftræner Jesper Jensen.

Meget skal gå godt, hvis Team Esbjerg overhovedet skal være tæt på at vinde. Siden seneste møde har franskmændene nemlig ikke tabt i en kamp i den internationale turnering, men cheftræneren ser stadig muligheder.

"Vi skal spille godt bare for at have en chance, og så er det ikke altid nok at spille godt mod Metz og stadig vinde. Når man møder topholdene, er en god præstation ikke altid nok, men det er det, vi skal forsøge. Vi skal forsøge at trykke på så meget som muligt og spille vores spil, mod et Metz-hold, der også spiller med speederen i bund", siger Jesper Jensen.