Sygemeldt OB-teenager er tilbage i træning: Har stadig brug for ro

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Sygemeldt OB-teenager er tilbage i træning: Har stadig brug for ro

Sygemeldt OB-teenager er tilbage i træning
Sygemeldt OB-teenager er tilbage i træningNicolai Berthelsen/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
OB's unge offensivspiller Yankuba Minteh er tilbage på træningsbanen med holdkammeraterne, efter at han tidligere på ugen blev sygemeldt efter nogle ubehagelige oplevelser på sociale medier.

Det oplyser OB på sin hjemmeside.

"Vi kan med glæde konstatere, at Yankuba Minteh nu træder ind på holdet igen, hvor vores fælles plan er, at han tager konkurrencen op hurtigst muligt, og at han bidrager til holdets resultater og udvikling", siger OB's fodbolddirektør, Björn Wesström.

Den 18-årige Minteh har dog stadig brug for ro, henstiller OB til.

"Opfølgning på hans velbefindende varetages internt og fortsætter af vores lægeteam og vil ikke blive kommenteret yderligere på nuværende tidspunkt".

"Yankuba vil ikke være tilgængelig til interviews i øjeblikket, og nu er vores fokus at give ham den plads, han har brug for, til primært at finde tilbage til et præstationsmiljø, der føles sundt for en ung fodboldspiller", siger Wesström.

OB vragede Minteh op til sidste weekends opgør mod Randers FC i Superligaen, fordi han havde forbrudt sig mod interne regler, meddelte klubben.

Ifølge flere medier var Minteh taget i byen op til kampen, hvilket var imod reglerne.

Mandag meddelte den fynske klub, at Minteh efterfølgende har været udsat for en hetz både online og på gaden, som gjorde, at han blev sygemeldt.

OB's næste opgave er udekampen mod FC Nordsjælland fredag aften.