Stærk udlandskvintet fører danske U21-talenter an i Wales: Plads til formstærk AGF’er

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Stærk udlandskvintet fører danske U21-talenter an i Wales: Plads til formstærk AGF’er

Opdateret
Tobias Bech er i forrygende form for både klub- og ungdomslandshold i øjeblikket. Torsdag kom danskeren på tavlen i U21-landsholdets sejr.
Tobias Bech er i forrygende form for både klub- og ungdomslandshold i øjeblikket. Torsdag kom danskeren på tavlen i U21-landsholdets sejr.Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Der er blandt andet fundet plads til en formstærk AGF-spiller i Steffen Højers startopstilling til mandagens møde mellem det danske U21-landholds of Wales' ditto.
Sådan liner Steffen Højers U21-landshold op til mandagens vigtige opgør.
Sådan liner Steffen Højers U21-landshold op til mandagens vigtige opgør.Flashscore

Mandag aften skal det danske U21-landshold forsøge at bygge ovenpå torsdagens fornemme 3-0-sejr over Marokkos U21-talenter, når de på udebane møder Wales’ ditto i kvalifikationen til U21-EM, hvor Danmark spiller fjerde kamp. 

Godt nok er Steffen Højers talentfulde drenge fortsat ubesejret, men det er dog kun blevet til en enkelt sejr, der faldt på udebane mod Litauen, mens det hjemme mod Wales såvel som ude mod Tjekkiet blev til uafgjort. Derfor er der enormt vigtigt point på spil for Danmark mandag i Newport. 

Startopstillingen byder da også på indtil flere stærke navne, heriblandt fem udlandsproffer, naturligvis med Villarreal CF’s målmand Filip Jörgensen mellem stængerne, mens US Lecces bomstærke stortalent Patrick Dorgu selvfølgelig figurerer på venstrebacken, flankeret af Udinese-midtstopper Thomas T. Kristensen

Sådan liner Steffen Højers U21-landshold op til mandagens vigtige opgør.
Sådan liner Steffen Højers U21-landshold op til mandagens vigtige opgør.Flashscore

Også på midtbanen er der erfaring fra udlandet, da den 21-årige Valenciennes-spiller David Kruse, som Ligue 2-klubben i sommer hentede i AC Horsens, har fundet vej til startopstillingen. Afslutningsvis kan Steffen Højer nyde godt af en Premier League-angriber på toppen, hvor Sheffield Uniteds William Osula er med fra start.

Netop Osula kom på tavlen i U21-landsholdets seneste opgør, hvor det blev til en flot 3-0-sejr over Marokko, og også en anden målscorer fra denne kamp har fået lov at starte mandagens opgør. Således er AGF’s formstærke Tobias Bech at finde på højrekanten. 

Startopstillingen rundes af med FC Nordsjællands Lucas Hey, Vejle Boldklubs Oliver Provstgaard, FC Midtjyllands Oliver Sørensen, Lyngby BK’s Tochi Chukwuani og Brøndby IF’s Mathias Kvistgaarden. Der er således tale om en startopstilling med 11 forskellige klubber repræsenteret. 

Opgøret i Newport mod Wales’ U21-drenge sparkes i gang klokken 19 og kan naturligvis følges direkte på Flashscore.