Spansk drømmemål sender Spurs videre: Christian Nørgaard udgår skadet i pokalskuffelseProfimedia
Den spanske landsholdspiller Pedro Porro blev den helt store helt, da Tottenham fredag aften vandt 1-0 over Burnley i FA Cuppens tredje runde.

Porro scorede kampens eneste mål, da han 12 minutter før tid tog chancen fra distancen og sendte et fuldstændig utaligt langskud i netmaskerne fordi den hjælpeløse keeper Arijanet Muric.

Jacob Bruun Larsen blev skiftet ind i pausen, men kom i menneskehænder over for Tottenhams solide forsvar, der ikke gav meget væk. Pierre-Emile Højbjerg blev skiftet ind minuttet før Tottenham scorede det vindende for Oliver Skipp.

Den danske landsholdsspiller Christian Nørgaard blev hjulpet fra banen med en skade efter bare ti minutters spil, da Brentford fredag spillede 1-1 med Wolverhampton i FA Cuppen.

Udeholdets midtbanespiller Joao Gomes kom alt for voldsom ind i en duel med danskeren efter mindre ti minutters spil, og det udløste et direkte rødt kort til portugiseren.

Brentford havde i overtal et solidt spillemæssig overtag, men fik det ikke forvandlet til en sejr, hvorfor der skal en omkamp til hos Wolverhampton for at afgøre, hvem der går videre til femte runde.

Brentford - Wolverhampton - Player ratings
Brentford - Wolverhampton - Player ratingsFlashare

Ud over Nørgaard stillede Thomas Frank også med Mathias "Zanka" Jørgensen, Mads Roerslev, Mathias Jensen og Mikkel Damsgaard i sin startopstilling, men kun sidstnævnte spillede fuld tid.

Efter et tungt Brentford-pres uden specielt mange åbne chancer bragede angriberen Neal Maupay kort før pausen en løs bold i nettet efter en omgang flippermaskine i gæsternes felt.

Wolverhampton arbejdede uden at se ret meget til bolden hårdt for at holde sig i live, og efter 64 minutter hamrede midtbanespilleren Thomas Doyle fra distancen bolden op i krydset til 1-1.

Brentford virkede lidt rystede over udligningen, men fandt sig selv i slutfasen og var tættest på sejren.

Thomas Frank og Brentford har nu hentet blot én sejr i de seneste ni kampe. Syv af dem er tabt.