Spalletti forsvarer: Rigtigt at lade Tonali og Zaniolo forlade italiensk landsholdslejr

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Spalletti forsvarer: Rigtigt at lade Tonali og Zaniolo forlade italiensk landsholdslejr

Italiens manager Luciano Spalletti ser på.
Italiens manager Luciano Spalletti ser på.Reuters
Italiens landstræner Luciano Spalletti forsvarer fredag beslutningen om at lade Sandro Tonali og Nicolo Zaniolo forlade deres træningslejr, efter at spillerne fik at vide, at de var involveret i en undersøgelse foretaget af anklagemyndigheden i Torino.

Italiens fodboldforbund (FIGC) sagde torsdag, at spillerne blev informeret om anklagernes undersøgelse, mens de var på landsholdets træningscenter i Coverciano forud for EM 2024-kvalifikationskampene mod Malta og England.

FIGC specificerede ikke, hvad undersøgelsen handlede om.

Spalletti talte med Sky Sports fredag, og selvom han ikke præciserer, hvem der havde taget beslutningen om at lade spillerne forlade lejren, er det en beslutning, som han støtter.

"Det er ikke rart at sige, hvem der besluttede det, det er nok at sige, at det er den rigtige beslutning," siger Spalletti.

"Vi kan ikke tage to fyre med, som er blevet chokeret på den måde, for at spille en kamp. Lad os nu tænke på at spille, vi mister to mestre, men vi er stadig et meget stærkt hold."

Reuters kontaktede Tonalis og Zaniolos agenter for en kommentar torsdag.

Den italienske manager, hvis hold møder Malta på lørdag, fortæller, at det har været en hård tid for holdet.

"Det var en svær aften, når man skal opnå resultater, er man altid nervøs, men det her var en anderledes aften med en masse bitterhed over det, der skete," fortæller han.

"Hele truppen er tæt på Tonali og Zaniolo, vi er meget kede af det på deres vegne. Vi vil fortsætte med at være tæt på dem, selv bagefter. Lige nu har de spotlightet på sig."

"Vi må forsøge at hjælpe dem med at forsvare sig, men det er også rigtigt, at retfærdigheden sker fyldest, og hvis der er sket uregelmæssigheder, så vil det være rigtigt at betale."

Anklagemyndigheden i Torino sagde onsdag, at de efterforskede en anden italiensk fodboldspiller, Nicolo Fagioli, for påståede ulovlige bettingaktiviteter.

Federico Chiesa har forladt den italienske trup efter fredagens træning på grund af en skade. Angriberen gik glip af Juventus' seneste kamp med en muskelskade, og det italienske fodboldforbund (FIGC) har bekræftet, at han vender tilbage til sin klub.